skip to Main Content
AN 83

“ΞΕΦΥΓΕ” Ο ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ: ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ” & ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ

Πλέον σε άλλα επίπεδα βρίσκεται ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος αφού με ανάρτησή του έχει το θράσος να εμφανίζει τον εαυτό του ως “μετενσάρκωση του Γεωργίου Καραισκάκη”!!! Δηλαδή εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Θυμίζουμε πάντως στο Γιώργο Τζωρτζάτο ότι ο Καραισκάκης:

  1. Ήταν πραγματικός ήρωας που έμεινε στην ιστορία του ελληνικού έθνους με χρυσά γράμματα και όχι απλά ένας αστείος πολιτευτής που κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα από όταν έχασε την καρέκλα του
  2. Ότι ο καθένας μπορεί να βλέπει τον εαυτό του όπως θέλει. Σαν Καραισκάκη, σαν Κολοκοτρώνη, σαν Μέγα Αλέξανδρο, σαν Μεγάλο Πέτρο, κυριολεκτικά σαν ό,τι θέλει. Αυτό που μετράει όμως είναι πως τον βλέπουν οι άλλοι. Και περί αυτού έχει πάρει ήδη μία γεύση ο Γ. Τζωρτζάτος, αφού πλέον και μετά από τις αλλόκοτες ενέργειές του είναι πολιτικά και κοινωνικά απομονωμένος και δεν τον πλησιάζει ούτε “κουνούπι” όπως θα διαπίστωσε και στην γιορτή του Αγίου που βίωσε την απόλυτη μοναξιά.
  3. Χυδαία υπονοούμενα και απειλές “καφενειακού τύπου” να τα αφήσει ο Τζωρτζάτος για όπου τον παίρνει. Ούτε κανείς τον παίρνει στα σοβαρά, ούτε κανείς πολύ περισσότερο τον φοβάται. Οι ψευτοκαταγγελίες του είναι “χάρτινες τίγρεις” που δεν τρομάζουν κανένα. Και είναι ξεκάθαρο πια ότι κινείται στα πλαίσια της αστειότητας. Καλού-κακού πάντως παραγγείλαμε και “τσίγκινα εσώρουχα” ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή από τον “βαρβάτο” Τζωρτζάτο.

Τελειώνοντας θέλουμε να πούμε σε όσους τον αγαπάνε ότι καλό είναι να τον “μαζέψουν” γρήγορα καθώς είναι κρίμα ένας πετυχημένος επιχειρηματίας να γελοιοποιείται στο νησί του και να έχει καταντήσει “πολιτικό ανέκδοτο”

Back To Top