skip to Main Content
AN 23

ΟΜΟΦΩΝΟ “ΟΧΙ” ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Σε πλήρη συνεννόηση και συμφωνία το διοικητικό συμβούλιο της ΕΔΑΚΙ-ΟΤΑ Α.Ε. (Διαδημοτική) αποδέχθηκε την εισήγηση του Προέδρου Δ. Κοκκόση να απορριφθεί το αίτημα της Ζακύνθου να μεταφερθούν τα σκουπίδια του γειτονικού νησιού στην Κεφαλονιά καθώς κάτι τέτοιο κρίθηκε  περιβαλλοντικά και πρακτικά αδύνατο. Την αρνητική παραπάνω εισήγηση του Προέδρου έκαναν δεκτή και τη στήριξαν απόλυτα τα μέλη του Δ.Σ δηλαδή οι: Π. Βανδώρος, Ν. Ανουσάκης, Σ. Ματιάτος,  Α. Αμίτσης, Γ. Τζωρτζάτος και Π. Σταματάτος.

Ο Πρόεδρος Δ. Κοκκόσης μετά την ανωτέρω ομόφωνη απόφαση δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο το όλο θέμα διογκώθηκε αφού η εισήγησή του από την αρχή ήταν αρνητική και συνέστησε στην αντιπολίτευση να βρίσκει πραγματικά θέματα και όχι ανύπαρκτα. Όπως μάλιστα πρόσθεσε η συνεδρίαση έγινε αποκλειστικά για να δοθεί η αρνητική απάντηση καθώς έπρεπε η ΕΔΑΚΙ να απαντήσει επίσημα. Τέλος σημείωσε ότι, την ώρα που στην Κεφαλονιά όλα λειτουργούν ρολόι και το νησί μας είναι πεντακάθαρο σε όλα τα επίπεδα, σε άλλους Δήμους όπως π.χ στη Ζάκυνθο και στην Κέρκυρα δεν έχουν λύσει ούτε τα βασικά προβλήματα, οπότε περιμένουμε ένα μπράβο από την αντιπολίτευση αντί να ψάχνει προβλήματα- “μαιμού”

Σημειώνουμε ότι και στο παρελθόν απέρριψε ανάλογο αίτημα και της Κέρκυρας που αντιμετωπίζει ίδιο πρόβλημα με τη Ζάκυνθο. Οπότε ο “συναγερμός” που πήγε να χτυπήσει η αντιπολίτευση ήταν μία πασχαλινή “στρακαστρούκα” καθώς “έχουν γνώση οι φύλακες της Δημοτικής Αρχής”

Back To Top