skip to Main Content
An4

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών: 10η με 1.60 η Μέμη Αλυσανδράτου της ΓΕΚ στο άλμα σε ύψος.

Το 102ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ανδρών – γυναικών διεξήχθη στο  Παμπελοποννησιακό στάδιο Πάτρας το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου. Στο πρωτάθλημα, που αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ, συμμετείχαν όλα τα αστέρια του ελληνικού στίβου και συνολικά πάνω από 800 αθλητές και αθλήτριες. Σημειώθηκαν σπουδαίες επιδόσεις και αρκετοί αθλήτές έπιασαν όρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που θα γίνει στο Άμστερνταμ.

 

Στο πρωτάθλημα συμμετείχε η αθλήτρια της Γ.Ε. Κεφαλληνίας Μέμη Αλυσανδράτου, η οποία πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.  Κατέλαβε τη 10η θέση στο άλμα σε ύψος, περνώντας με τη 2η προσπάθεια το 1.60. Η Μέμη έχασε οριακά το 1.65 και ένα νέο ατομικό ρεκόρ, σε έναν τελικό που 8 αθλήτριες έκαναν από 1.60 ως 1.65.

 

Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια διότι εκπροσωπεί τον στίβο της Κεφαλονιάς σε σημαντικές διοργανώσεις για περισσότερα από 10 χρόνια. Της ευχόμαστε να συνεχίσει να προπονείται και να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και να μας φέρει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

 

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο άλμα σε ύψος αναδείχθηκε η Ιωάννα Ζάκκα της Φιλοθέης που είχε κερδίσει τα φετινά Βεργώτεια στο Αργοστόλι, με νέο ατομικό ρεκόρ 1.82.

 

Ο επόμενος αγώνας για τους αθλητές της ΓΕΚ είναι στο Ναύπλιο στις 3 και 4 Ιουλίου, όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων.

στις φωτογραφίες

τα αποτελέσματα του ύψους γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,

η Μέμη Αλυσανδράτου με τον προπονητή της Νίκο Μεταξά,
η πρωταθλήτρια Ελλάδας στο ύψος Ιωάννα Ζάκκα,
ο κόσμος στο Παμπελοποννησιακό,
η Μέμη στην προθέρμανση
με τις συναθλήτριες πριν τον τελικό
και στο βίντεο μια πετυχημένη προσπάθεια της Μέμης
Back To Top