skip to Main Content
Theofilos11

«Ποια είναι η διαχείριση του Παρίση»

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 26ης Οκτωβρίου μετά την τοποθέτηση του Θεόφιλου Μιχαλάτου,  ο κ. Παρίσης «αναγκάστηκε», να μιλήσει για να δείξει σε όλη την κοινωνία «Ποια είναι η Διαχείριση του Παρίση»:

« … Τις οικοσκευές που έδωσα πράγματι τα 6 εκατομμύρια περίπου τα πήρανε φτωχοί, οικογενειάρχες Κεφαλονίτες, γιατί το κοπανάτε συνέχεια, λες και έκανα έγκλημα που φέραμε αυτά τα λεφτά και τα πήρανε οι Κεφαλονίτες. Και εγώ σου λέω ότι αν θέλεις μπορεί το 1/3 να πήρανε λεφτά που δεν έπρεπε να τα πάρουν, γιατί παρουσιάστηκαν πολλοί με κρύσταλλα Βοημίας να είχαν στο σπίτι τους. Αλλά τα πήραν Κεφαλονίτες σε αυτή την κρίσιμη στιγμή που πεινάει η κοινωνία, κ. Μιχαλάτε …»

Και όλα αυτά μεσούσης της  προεκλογικής περιόδου των δημοτικών εκλογών και ενώ  ο κ. Παρίσης γνώριζε πολύ καλά από τις αρχές του 2014 ότι οι πιθανότητες επανεκλογής του μειώνονταν συνεχώς.

Αλήθεια αυτή την ομολογία του κ. Παρίση οι νομικοί του σύμβουλοι πώς θα τη δικαιολογήσουν; Πώς άραγε μπορεί κάποιος να δικαιολογήσει μια ομολογία για χρήματα που δόθηκαν ενώ δεν έπρεπε να δοθούν, αφού δεν πληρούνταν οι απαραίτητες προϋποθέσεις, και μάλιστα κατά τη διάρκεια  προεκλογικής περιόδου;

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ πλέον καταλαβαίνει την αγωνιώδη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και των φιλοπαρισικών ιστοσελίδων να σταματήσει κάθε αναφορά στο 2014.  Το άγχος της Δημοτικής Αρχής, κάθε φορά που η αντιπολίτευση ζητάει στοιχεία για την υλική και την χρηματική βοήθεια που λάβαμε ως νησί κατά τη διάρκεια των σεισμών και για το πως αυτή κατανεμήθηκε.

Η επιμονή μας τελικά κέρδισε. Οι Κεφαλονίτες έμαθαν και μάλιστα από τον ίδιο τον Δήμαρχο, πως έγινε η διαχείριση κατά τη διάρκεια των σεισμών και πως ο κ. Παρίσης  κατάφερε να  αναστρέψει τα προεκλογικά προγνωστικά.

Όσο για την ιστοσελίδα του κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου, θα πρέπει να απαντήσουμε στη Δημοτική Αρχή ότι άλλοι είναι αυτοί που δίνουν κατευθυντήριες γραμμές σε άλλες ιστοσελίδες. Ευτυχώς για τον τόπο μας υπάρχουν ακόμα ιστοσελίδες με ελευθερία λόγου και άποψης, πιστές στη δημοσιογραφική δεοντολογία και στην αντικειμενική ενημέρωση.

Εκ του Γραφείου Τύπου

της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Back To Top