skip to Main Content
An 16

Πολιτικό δρώμενο στο Λιθόστρωτο από το Ριζοσπαστικό Κίνημα

Ένα ιδιαίτερο τρόπο βρήκε το Ριζοσπαστικό Κίνημα Κεφαλονιάς για να εκφράσει την αγανάκτησή του στα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. που πλήττουν τους μικρομεσαίους επαγγελματίες.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να πει …τα Κάλαντα στους επαγγγελματίες του Λιθοστρώτου παρουσιάζοντας ένα πολιτικό δρώμενο με ένα καράβι πάνω σε ένα τρίκυκλο και με υπόκρουση το Κεφαλονίτικο τραγούδι «Το Παπόρο», να ακούγεται από το μεγάφωνο, που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, όταν πήγαιναν τους επαναστάτες στην Κέκρυρα για να τους κρεμάσουν, αλλά και τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή πριν αναλάβει κυβέρνηση, τότε που μιλούσε ενάντια στα μέτρα και τα μνημόνια.

Το πολύ ενδιαφέρον πολιτικό δρώμενο που οργάνωσαν ο Μάκης Δημητράτος και πολλά μέλη του Κινήματος τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον των περαστικών αλλά και των επαγγελματιών που βγήκαν έξω για να χαιρετίσουν και να ενημερωθούν.

Σας παραθέτουμε το κείμενο αλλά και το ερωτηματολόγιο που μοίρασαν τα μέλη του Ριζοσπαστικού Κινήματος σε όλους τους επαγγελματίες του Λιθοστρώτου.

Nα τα πούμε;

Ψέματα, ψέματα, ψέματα.

Εξαγγελίες, εξαγγελίες, εξαγγελίες.

Υποσχέσεις, υποσχέσεις, υποσχέσεις.

Διαψεύσεις, διαψεύσεις, διαψεύσεις, διαψεύσεις.

Μνημόνια, μνημόνια, μνημόνια, μνημόνια, μνημόνια.

****

Υψηλή και Άδικη φορολογία.

Εξωπραγματικές Ασφαλιστικές Υποχρεώσεις

Ανεξάντλητες Μηνιαίες Δόσεις στις Τράπεζες, Κατασχέσεις

Εξαντλητικοί Έμμεσοι Φόροι, Τέλη και Δαπάνες Λογαριασμών ΔΕΚΟ

Ανεργία, Μείωση της Κατανάλωσης, Ανύπαρκτο και συχνά Εχθρικό Κράτος

******

Από 1/1/2017 γα έναν έμπορο με ετήσιο και μάλιστα τεκμαρτό εισόδημα 15.000 ευρώ, δηλαδή το μήνα 1250 ευρώ, οι εισφορές του στο ασφαλιστικό ταμείο του θα ανέλθουν στα 440 ευρώ/μήνα, ο φόρος του 250 ευρώ/μήνα, η προκαταβολή φόρου άλλο τόσο, επομένως από το εισόδημά του αυτό απευθείας τα 950 ευρώ αποτελούν την εισφορά του για την …συντήρηση των μνημονίων και τα συμφέροντα των δανειστών. Και απομένουν 250 ευρώ για το ενοίκιο του, τη ΔΕΗ και το τηλέφωνό του, τα τέλη κυκλοφορίας, το δάνειό του και …για ένα ψίχουλο ψωμιού. Με απλά λόγια, ΛΟΥΚΕΤΟ.

Στην νέα αυτή κατάσταση, η υποταγή και η αδιαφορία ΔΕΝ μπορεί να είναι η λύση. Στην αδικία αυτή, η αντίδραση είναι όχι μόνο μονόδρομος αλλά καθήκον όλων μας, του καθενός και της καθεμιάς από εμάς. Λουκέτο σε αυτούς και ΟΧΙ σε εμάς.

Χρόνια Σας Πολλά & Καλή Χρονιά

Ριζοσπαστικό Κίνημα

https://www.facebook.com/rizospastikokinima/

ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Back To Top