skip to Main Content
An 153

Πολύς κόσμος στην πίτα του ΝΟΑ

Σε ζεστή ατμόσφαιρα με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον του έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου, το ιστορικό Σωματείο που βγάζει συνεχώς ταλέντα και τους αυριανούς Πρωταθλητές που τιμούν την χώρα μας και την Κεφαλονιά σε Εθνικούς, Βαλκανικούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Το παρών στην πολύ όμορφη εκδηλωση έδωσαν φίλοι, τα μέλη του Δ.Σ. ο Σάββας Αποστολάτος και ο Αλέξης Κούρκουλος, αθλητές νυν και πρώην που συνεχίζουν να στηρίζουν τον ΝΟΑ,  ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης, η προπονήτρια του Ομίλου, Αλεξία Μωραϊτου και πολύς κόσμος.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του ΝΟΑ, Λούκας Νιφοράτος, ο οποίος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσους στέκονται στο πλευρό του μεγάλο Αθλητικό Σωματείο της πόλης μας, έκανε ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, τονίζοντας ότι αν δεν υπήρχε η στήριξη από την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο ΝΟΑ θα κινδύνευε να κλείσει ενώ αναφέρθηκε και στην αδιαφορία της κυβέρνησης αυτά τα 2,5 χρόνια που τώρα αποφάσισε να καλέσει όλους του Συλλόγους για να βρεθεί κάποια λύση με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Νιφοράτος δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε κάποιους ντόπιους που πολεμάνε συνεχώς τον ΝΟΑ αλλά πήραν την απάντησή τους μετά και την δικαίωση του Ναυτικού Ομίλου από την ελληνική δικαιοσύνη. Ο Πρόεδρος του ΝΟΑ στάθηκε στην αμέριστη στήριξη που έχει από το Δήμο Κεφαλονιάς αλλά και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελο Κωνσταντάκη, από τον οποίο ζήτησε να τελειώσουν σύντομα οι εργασίες αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να προπονηθούν σωστά.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο πρώην αντιπρόεδρος του ΝΟΑ και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που προσφέρει στον Αθλητισμό και Πολιτισμό του τόπου μας ο ΝΟΑ με συνεχώς θετικά αποτελέσματα. Ένα ιστορικο σωματείο αθλητής του οποίο υπήρξε και ο ίδιος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, Λούκα Νιφοράτο και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του.

 

Back To Top