skip to Main Content
An 86

ΣΕ “ΧΑΜΗΛΗ ΠΤΗΣΗ” ΣΠΑΘΗΣ-ΠΑΝΤΕΛΕΙΟΣ: ΥΠΟΤΟΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ & ΑΔΕΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Μπορεί να αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους όμως η σημερινή συνέντευξη τύπου των Σπαθή-Παντελειού ουσιαστικά επιβεβαίωσε όλους όσοι υποστηρίζουν ότι η κάθοδος στις εκλογές του Επιμελητηρίου του Σπύρου Γασπαρινάτου με το “ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ” έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα και μία “παράσταση νίκης” που έχει “παγώσει” το κλίμα στο στρατόπεδο του Σταύρου Σπαθή. Ήταν πρόδηλο σε όσους παρακολούθησαν την κοινή συνέντευξη τύπου ότι οι δύο “συνοδοιπόροι” ήταν αρκετά προβληματισμένοι και κινήθηκαν σε πολύ ήπιους τόνους διαγράφοντας ουσιαστικά μία “χαμηλή πτήση” χωρίς μεγάλες προσδοκίες. Άλλωστε και το ακροατήριο που βρέθηκε στον χώρο της συνέντευξης ήταν ολιγομελές καθώς ελάχιστοι ήταν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού που παραβρέθηκαν. Θα μπορούσε βέβαια κάποιος να αντιπαραθέσει ως δικαιολογία το ακατάλληλο της ώρας αφού πρόκειται για εργάσιμη μέρα όμως φρονούμε ότι σε μία τόσο σημαντική κίνηση από την οποία προσδοκώνται εκλογικά οφέλη θα έπρεπε να υπάρχει μία μεγαλύτερη κινητοποίηση τουλάχιστον για να μην χαθεί εντελώς η επικοινωνιακή μάχη. Και το λέμε αυτό διότι την ώρα που ο Σπύρος Γασπαρινάτος έχει ήδη ανακοινώσει 150 υποψηφίους, οι αντίπαλοί του Σπαθής-Παντελειός απαντούν με μία “αναιμική” συνέντευξη τύπου χωρίς “θεατές”

Ο Σταύρος Σπαθής επιχείρησε να φανεί “ενωτικός” επιχειρώντας να συνδέσει το “ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ” με τη Δημοτική Αρχή, λέγοντας μάλιστα ότι “κακώς ανακατεύεται η Δημοτική Αρχή με το Επιμελητήριο”, “ξεχνώντας” όμως να μιλήσει και για την συμμετοχή του απερχόμενου Προέδρου του Επιμελητηρίου Θ. Μιχαλάτου καθώς δημοσιεύματα και πληροφορίες θέλουν αυτόν και την δημοτική παράταξή  του να στηρίζουν “στο παρασκήνιο” με όλες τους τις δυνάμεις τον συνδυασμό Σπαθή-Παντελειού. Περιέργως μάλιστα δεν υπήρξε και σχετική ερώτηση από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους…

Συμπερασματικά αν ο Σταύρος Σπαθής περίμενε αυτή την κίνηση για να ανεβάσει τις “εκλογικές μετοχές του” στη μάχη του Επιμελητηρίου, φοβούμαστε ότι πέτυχε το ακριβώς αντίθετο. Εκτιμούμε δε ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα μόλις ανακοινωθεί και οριστικοποιηθεί η σύνθεση των δύο ψηφοδελτίων οπότε και η διαφορά υπέρ του Σ. Γασπαρινάτου θα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Back To Top