skip to Main Content
An 99

“Σκόρπισε Παναχαϊκό και μοίρασε χαμόγελα σε όλους μας”

Ο ΝΕΟΛ στην πρώτη του φετινή επίσημη εμφάνιση μπροστά στους φιλάθλους του, έδειξε πως η εικόνα της δυνατής ομάδας που είχαμε από τα φιλικά, επιβεβαιώνεται! «Σκόρπισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον Παναχαϊκό που μάλλον δεν περίμενε κιόλας να μας βρει τόσο αποφασισμένους για τη νίκη! Να θυμίσω πως πέρσι είχαμε χάσει από αυτήν την ομάδα εντός έδρας με 63-65…
Είναι χαρακτηριστικό, πως η αντίπαλη ομάδα χρειάστηκε 5:30 λεπτά για να πετύχει τον πρώτο πόντο της, ενώ εμείς είχαμε ήδη 13. Η εικόνα της πρώτης περιόδου, επαναλήφθηκε και στα επόμενα δεκάλεπτα με τη διαφορά να μεγαλώνει συνεχώς!

Οι παίκτες μας έπαιξαν «σκυλίσια» άμυνα σε όλο το παιχνίδι, ενώ έβγαλαν ενέργεια, ωραίες φάσεις και έδειξαν προσήλωση στο παιχνίδι, δίνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια. Οι άμυνες και τα κλεψίματα από Παναγή Συνοδινό και Γεράσιμο Αντωνάτο, τα καρφώματα από τον Γρηγόρη Τρυφωνόπουλο και οι συνεργασίες του με τον Χρήστο Συνοδινό, οι γρήγορες επιστροφές, τα πολλά επιθετικά rebounds και η απόλυτη κυριαρχία στα αμυντικά rebounds ενθουσίασαν τους φιλάθλους που αποζημιώθηκαν με το παραπάνω για την στήριξη που πρόσφεραν στην ομάδα μας!
Ο προπονητής Μάρκος Τζουγανάτος, ευτύχησε να δει την ομάδα του για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα να κρατά τον αντίπαλο κάτω από τους σαράντα πόντους, ενώ χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, βλέποντας τους όλους να ανταποδίδουν την εμπιστοσύνη του: Πραγματικά, όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, δείχνοντας πως επιτέλους έχουμε αποκτήσει και βάθος στο ρόστερ μας!

Αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάτι από τον σημερινό αγώνα, θα ήταν τα καρφώματα του Γρηγόρη Τρυφωνόπουλου: Είναι κάτι που έχουμε στερηθεί τα τελευταία χρόνια, λόγω ελλείψεως ψηλών!
Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της ομάδας: Τα καλύτερα έρχονται!

Διαιτητές: Κρεστανίτης, Ελ-Ανυ

Δεκάλεπτα 24-10, 39-18, 57-28, 79-38

ΝΕΟΛ (Μ Τζουγανάτος) Αντωνάτος 18, Παπαγιάννης 7(1), Συνοδινός Π 11(2), Σκροπολίθας, Κλαυδιανός, Συνοδινός Χ 12, Παριώτης 2, Πλαΐτης, Αθανασόπουλος6, Μπελίτσης, Πυλαρινός 4(1), Τρυφωνόπουλος 19.

Παναχαϊκός ( Δημήτρης Κεπενός) Καρβέλας 11, Καραγιάννης 4, Αναστασόπουλος 2, Γαλάνης 5(1), Χριστιδουλόπουλος 4(1), Λανδρίτσης 3, Νικολακόπουλος 5, Καπνίσης, Παναγιωόπουλος, Γκορτζίλας 4

neol.gr

img_4597img_4636img_4641img_4651img_4653img_4654img_4655img_4699img_4720img_4729

Back To Top