skip to Main Content
Rallia Winter2015

Συναυλία με τη ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ (Σε περίπτωση βροχής θα μεταφερθούμε στο Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος»)

Τρεις φίλοι μουσικοί, Δυο κιθάρες, Ένα βιολί, Μια φωνή,                    Πολλά αγαπημένα τραγούδια

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. διοργανώνει συναυλία με τη Ραλλία Χρηστίδου το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου Αμέσως Μετά την Αποκριάτικη Παρέλαση.

Η Ραλλία Χρηστίδου, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, παρουσιάζει μία ιδιαίτερη ψυχαγωγική συναυλία με αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων στιχουργών και συνθετών. Η παράδοση συναντάει το ροκ και το λαϊκό τραγούδι.                      Το παρελθόν των μεγάλων δημιουργών, γεφυρώνεται με το παρόν των σύγχρονων τραγουδοποιών μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής της.

Το μουσικό ταξίδι της ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία της, με τις γνωστές  επιτυχίες όπως το «Εγώ για σένα», «Είσαι μακριά», «Μάτια μου ξεχνάς»,  «Πάνε μέρες που δε σου ‘πα σ’ αγαπώ» και «Αν μετρηθούμε» κ.α, τις οποίες θα συμπληρώσουν τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.                                                                         Επίσης θα ακούσουμε τα τραγούδια μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, αφού η Ραλλία Χρηστίδου υπογράφει τις ενορχηστρώσεις όλης της παράστασης.                                                        Θα περιπλανηθούμε για άλλη μια φορά στην μυσταγωγία της μουσικής και θα πλημμυρίσουμε συναισθήματα.

Συντελεστές:

Μιγκέν Σελμάνι : Βιολί

Χρήστος Μιχάλης: Κιθάρες, Μαντολίνο

Παύλος Πανταζόπουλος : Ήχος

https://www.youtube.com/watch?v=n16v4rQ2Rr4

https://www.youtube.com/watch?v=BhwSsieBNWY

 

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Για την Καρναβαλική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

 

Άγγελος Κωνσταντάκης

Back To Top