skip to Main Content
Pav

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ-ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ-“ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ” ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΝΤΟΡΙΣ” Γράφει η Παυλίνα Σταμάτη

Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σήμερα από την Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου για την συζήτηση και την λήψη αποφάσεων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Στην αρχή της συνεδρίασης ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου  κ. Λούκας Νιφοράτος ενημέρωσε όλα τα μέλη ότι έχουν κόψει την πόλη του Αργοστολίου σε μικρούς τομείς στους οποίους ο καθένας θα πάει και θα καταγράψει τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι( πεζοδρόμια, λακκούβες, πρόβλημα με τον ηλεκτρισμό κλπ)  ώστε να τα παραδώσουν στον Δήμο και να αντιμετωπιστούν.

Στη συνέχεια ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης τέθηκαν  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  ο σύλλογος ζωόφιλων «ΝΤΟΡΙΣ». Ο σύλλογος φιλοξενεί πάνω από 250 σκυλιά και γάτες σε ένα πρόχειρο καταφύγιο κάτω από άθλιες συνθήκες με μέγιστο πρόβλημα το φαΐ και τα φάρμακα των ζώων. Αυτό το οποίο ζητάνε είναι η παραχώρηση ενός χώρου όπου θα χρησιμοποιηθεί ως Δημοτικό Κτηνιατρείο και σε συνεργασία με τους κτηνιάτρους της Κεφαλονιάς να βρεθεί ο εξοπλισμός και τα φάρμακα των ζώων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο πρόεδρος κ. Λούκας Νιφοράτος ψήφισαν ομόφωνα για την παραχώρηση του χώρου, καθώς και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τον ηλεκτροφωτισμό του χώρου που στεγάζονται τα ζώα.

Τέλος η Ισμήνη Κρεμμύδα μέλος της τοπικής κοινότητας τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική η προσφορά τους στην κοινωνία και μαζί με τους προσκόπους και όλα τα παιδιά θα βρεθούν στο χώρο αυτό ώστε να προσφέρουν και οι ίδιοι κάτι όπως καινούρια στέγαστρα.

Back To Top