skip to Main Content
Lefk

Συνεργασία Δημοτικής Αρχής με Λευκορωσία

Την Κυριακή  12 Οκτωβρίου 2014 έγινε Σύσκεψη Εργασίας του Α/Δημάρχου Τουρισμού κ.Ευάγγελου Κεκάτου με Επιτελείο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων από τη Δημοκρατία της Λευκορωσίας, επικεφαλής των οποίων ήταν η κ.Oksana Bichun και η κ.Irina Sidorenko (American Express – Travel Services).

Τους Λευκορώσους ειδικούς του Τουρισμού συνόδευαν στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς  τα Στελέχη του Ταξιδιωτικού Γραφείου  «Katsouris travel &Yachting Services», κ.Σπύρος Κατσούρης και κ.Παναγής Κατσούρης, οι οποίοι και τους ξενάγησαν σε όλα τα αξιοθέατα και τις φυσικές ομορφιές του Νησιού .

Κατά τη Σύσκεψη αναλύθηκαν όλοι οι τρόποι ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ Κεφαλονιάς και Λευκορωσίας σε Τουριστικό, Πολιτιστικό και Επενδυτικό επίπεδο.

Επίσης, διερευνήθηκε η δυνατότητα αεροπορικής σύνδεσης του Νησιού με το Μίνσκ ( Charter Flight) και η συμμετοχή της Κεφαλονιάς στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού  2015 στο Μίνσκ.

Τέλος, αφού αντηλλάγησαν συμβολικά δώρα μεταξύ του κ.Κεκάτου και των επισκεπτών, ορίσθηκε νέα συνάντηση στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Έκθεσης Τουρισμού 2014.

 

Back To Top