skip to Main Content
Lik1

“ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ” ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ ΒΟΥΤΟ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ & ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΑΜΟΥΡΗ: “Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΓΚΙΕΣ”

Ραδιοφωνικές δηλώσεις στον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι έκανε σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και Σάμης Διονύσης Λυκούδης. Ο Δ.Λυκούδης υπογράμμισε ότι το κυρίαρχο που θα πρέπει να απασχολεί την πολιτική ατζέντα είναι ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Καλλικρατικού Δήμου, αυτό το δημοτικό συμβούλιο των 41 ατόμων κατάφερε να εξαντλήσει όλη την ημερήσια διάταξη συν τρία θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης. Αυτό πρέπει να το καταγράψουμε στα συν της δημοτικής ομάδας που ηγείται του Δήμου και να πούμε ότι τους ξεκαθαρίσαμε από την αρχή της συνεδρίασης ότι όσο κι αν προσπαθείτε να το κάνετε μπάχαλο το συμβούλιο, όσο κι αν κωλυσιεργείτε είναι δεδομένη η απόφασή μας ότι θα εξαντλήσουμε όλα τα θέματα ακόμη και αν καθίσουμε εδώ δύο μέρες. Το είπαμε, το κάναμε και το καταφέραμε και επιτέλους το μήνυμα ελήφθη. Και το μήνυμα είναι τέρμα τα παιχνίδια με το δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμος θα λειτουργήσει.

Σε ότι αφορά το “επεισόδιο” με τον Σπύρο Σαμούρη τόνισε ότι “η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου δεν προσφέρεται για τέτοιου είδους μαγκιές και αν θέλει κάτι σε προσωπικό επίπεδο ο κ.Σαμούρης καλό είναι να το λύνει εκτός του θεσμού”

Σε ότι αφορά στις απευθείας αναθέσεις ο Δ. Λυκούδης τόνισε ότι όποιος νομίζει ότι κάνουμε κάτι παράνομο να πάει στον Εισαγγελέα. Εμείς πιστά ακολουθούμε την νομοθεσία, την εφαρμόζουμε και αυτοί που σήμερα τις καταγγέλουν, πρώην Δήμαρχοι, έκαναν σωρεία αναθέσεων στην εποχή τους. Είναι μία “καραμέλα’ που ακούγεται καλά στα αυτιά του κόσμου αλλά δεν “πουλάει”…Η αντιπολίτευση θέλει να επενδύσει  πάνω στην μιζέρια αλλά δεν θα τους κάνουμε την χάρη τόνισε ο Αντιδήμαρχος.

Σε ότι αφορά στα μεγάλα έργα τόνισε ότι προχωρούν όλες οι διαδικασίες και στους επόμενους μήνες θα ξετυλιχτούν όλα μπροστά μας και αποκάλυψε ότι σήμερα ο Υπουργός Υποδομών υπογράφει το λιμάνι του Αργοστολίου και έτσι η Δημοτική Αρχή σημειώνει άλλη μία μεγάλη νίκη.

Χαρακτήρισε ως υλοποίηση της προεκλογικής δέσμευσης του Παρίση την μετονομασία του αεροδρομίου σε “ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ”

Ακούστε εδώ όλη την ραδιοφωνική συνέντευξη του Διονύση Λυκούδη καθώς και τι απάντησε σε ερωτήσεις ακροατών: https://app.box.com/s/8b95xvj0mnaju3sk141e

Back To Top