skip to Main Content
An5

ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ!-ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ, ΠΑΡΙΣΗΣ, ΒΟΣΔΟΥ, ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ, ΚΕΚΑΤΟΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή ονοματοδοσίας του “μπαστουνιού” για τα κρουαζιερόπλοια που πλέον φέρει το όνομα του τ. Νομάρχη Διονύση Λευκαδίτη.

Πρώτος μίλησε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος που τόνισε ότι στο πρόσωπο του Καπετάνιου τιμώνται όλοι όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του μεγάλου έργου και υπογράμμισε ότι ο Καπετάνιος “ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση”

Ακολούθησε ο τ. Περιφερειάρχης Σωτήρης Βόσδου που θυμήθηκε τις μεγάλες προσπάθειες του Καπετάνιου μέχρι την τελευταία στιγμή για να ενταχθεί το έργο:

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης θυμήθηκε την μεγάλη πίεση που του άσκησε ο Καπετάνιος όταν ήταν βουλευτής για να ολοκληρωθεί το έργο:

Ο Καπετάνιος ιδιαίτερα συγκινημένος ευχαρίστησε όλους για αυτή την τιμή και τόνισε ότι ως Νομάρχης έκανε έργο χωρίς να επιδιώκει πολιτικά οφέλη. Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τον Α. Παρίση και τον Χ. Λυκούδη που στις τοποθετήσεις τους μνημόνευσαν το όνομά του σε σχέση με το έργο του “μπαστουνιού”

Τέλος ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Β. Κεκάτος μίλησε για τα οφέλη του έργου:

Στην τελετή παρευρέθηκαν πολλά από τα στελέχη που βρίσκονταν δίπλα στον Καπετάνιο όταν ήταν Νομάρχης (Φωής, Καρούσος κ.α), στελέχη της Δημοτικής Αρχής (Ανουσάκης, Παπαδάτος, Κουρκουμέλης κ.α.) αλλά και απλός κόσμος που ήρθε να χειροκροτήσει τον Καπετάνιο

Back To Top