skip to Main Content

“Το Χαμόγελο του Παιδιού’ εξετάζει παιδιά στην Ιθάκη

Το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται στην Ιθάκη, μπροστά από το ΚΠΕ Ιθάκης, από σήμερα έως και τη Δευτέρα 30 Ιουνίου πραγματοποιώντας προληπτικές ιατρικές εξετάσεις στα παιδιά του νησιού. 


Η δράση της Προληπτικής Ιατρικής πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κεφαλλονιάς και Ιθάκης καθώς και με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ, υπό την αιγίδα του Δήμου Ιθάκης. Την σημαντικότητα της παρουσία μας στο νησί επιβράβευσε κατά την πρωινή του επίσκεψη και ο πρέσβης του Βελγίου κος Marc Van den Reeck.

Κινητήριος δύναμη της δράσης Προληπτικής Ιατρικής και για το 2014-2015 είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust. Χάρη στην οικονομική ενίσχυση του οργανισμού διασφαλίσθηκαν οι απαραίτητοι πόροι για την υλοποίηση του προγράμματος 2014-2015 για το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», την κινητή Οδοντιατρική μονάδα και την κινητή Οφθαλμολογική μονάδα για την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών τους στα παιδιά. 

Back To Top