skip to Main Content
An 4

ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2016 με την Άννα Βερούλη & τον Κώστα Γκατσιούδη

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (Ο.Ε.Β.Α.Σ.), την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (Ο.Ε.Σ.Α.) & την Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κεφαλληνίας & Ιθάκης, διοργανώνουν τους Αγώνες Στίβου «ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2016» το Σάββατο 4 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής» στις 5.30μμ.

Τα «ΤΡΙΤΣΕΙΑ» διεξάγονταν για είκοσι χρόνια στην Αθήνα και τα πέντε τελευταία χρόνια στο φυσικό τους χώρο, την Κεφαλονιά με μήνυμα πιο επίκαιρο από ποτέ, «Υπέρ των Δικαιωμάτων & της Απελευθέρωσης των Λαών».

Φέτος έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στη διοργάνωσή μας πολλούς αθλητές & πρωταθλητές από τον ΣΕΒΑΣ Αθήνας,  ΣΕΒΑΣ Πάτρας, ΣΕΒΑΣ Άρτας, καθώς και τους νεότερους πρωταθλητές του Ακοντισμού Κώστα Γκατσιούδη & Άννα Βερούλη. Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός θα καλυφθεί από την τηλεόραση της ΕΡΤ.

Καλούμε όλους τους  φίλους του Αθλητισμού που αθλούνται ερασιτεχνικά, που γυμνάζονται σε σωματεία ή με δική τους ευθύνη, τους γονείς με τα παιδιά τους, να παραβρεθούν και να συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του Στίβου.

Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες θα αγωνιστούν από ιατρικής άποψης, με δική τους ευθύνη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : 30 ετών και άνω.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : 100μ, 400μ, 800μ, 1500μ, 5000μ, Τριπλούν, Ύψος, Μήκος, Σφαίρα, Ακόντιο,

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΔΡΩΝ : 35 ετών και άνω.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ : Μήκος, Ύψος, Τριπλούν,  100μ, 400μ, 800μ, 1500μ, 5000μ Σφαίρα Ανδρών (35 – 59) & (60+), Ακόντιο.

Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων δηλώνουν συμμετοχή και επιλέγονται στα σχολεία τους, για τα παρακάτω αγωνίσματα : 50μ, άλμα σε μήκος, 600μ, άλμα σε ύψος, ρίψη ελαστικής σφαίρας. Τα παιδιά θα παρευρίσκονται στο στάδιο με τη συνοδεία του γονέα – κηδεμόνα τους.

Οι ενήλικες αθλητές μόνο, δηλώνουν συμμετοχή στην Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. (πλαϊνή είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου) καθημερινά στο 26710.25600 και στο e-mail:  argostolitheatre@ yahoo.gr  έως την Πέμπτη 2 Ιουνίου 12.00μ.μ.

Σας περιμένουμε, να παρακολουθήσουμε και να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των δικών μας αθλητών μικρών & μεγάλων αλλά και των Βετεράνων Πρωταθλητών μας από όλη την Ελλάδα!!!

 

Back To Top