skip to Main Content
1

Χαιρετισμός Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.αλέξανδρου Παρίση για την Τελετή Αδελφοποίησης του Λυκείου Ελληνίδων Αργοστολίου με το Λύκειο Ελληνίδων Αμμοχώστου στην Κύπρο.

Δήμαρχον Κεφαλονιάς,
Κύριον Αλέξανδρο Παρίση
Έντιμε Κύριε Δημαρχε
Το Λύκειο  Ελληνίδων Αμμοχώστου θα θεωρήσει μεγάλη τιμή αν αποδεχτείτε την  πρόσκλησή μας να παρευρεθείτε στην ανταπόδωση της Αδελφοποίησης  με το Λύκειον Ελληνίδων Αργοστολίου που θα γίνει στο ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ του Δημου Αμμοχώστου  στις 30/5/2015 .
Παρακαλούμε θερμά να μας ενημερώσετε για τη πτήση και μέρα και ώρα αφιξής σας για να σας παραλάβουμε. Με πολλην εκτίμηση
Η Πρόεδρος  Κλαίρη. Αγγελίδου

 

Αξιότιμη κ.Αγγελίδη
Εύχομαι καλή δύναμη στο πολύτιμο έργο σας και νασαστε τόσο εσείς όσο και οι Συνεργάτες σας πάντοτε υγιείς και δημιουργικοί.
Βρίσκομαι στην εξαιρετικά δύσκολη θέση να σας ενημερώσω ότι παρότι είχαμε προγραμματίσει να εκπροσωπηθεί ο Δήμος μας στις Εκδηλώσεις Αδελφοποίησης των Λυκείων από τον Α/Δήμαρχο κ.Ευάγγελο Κεκατο , η αιφνίδια ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη μας Σεβασμιοτατου κ.κ.Γερασίμου Φωκά επέβαλλε αλλαγή των σχεδίων με μετάβαση δική μου στην Αθήνα και παραμονή του κ.Κεκάτου στο Νησί μας.
Ζήτω την απεριόριστη κατανόηση σας και σας προσκαλώ οπότε το επιτρέπει το πρόγραμμα σας να μας επισκεφθείτε στην Κεφαλονιά.
Για την Δημοτική μας Αρχή το Λύκειο Ελληνίδων είναι το καντήλι του Πολιτισμού που στο πρόσωπο της Προέδρου του , κ.Ευρώπης Μοσχονά Μαραγκακη βρίσκει την ιδανική Πρέσβειρα ενός φορέα που όλοι μας θαυμάζουμε και σεβόμαστε.
Σας παρακαλώ όπως διαβαστεί το παρόν μήνυμα μου στην συνάντηση με τους Συναδέλφους Δημάρχους μεταφέροντας την βαθιά εκτίμηση μου για το πανέμορφο Νησί της Κύπρου.
Η Τελετή της Αδελφοποίησης είναι μια ιερή συνεργασία και σας παρακαλούμε όπως δεχθείτε τα θερμά μας Συγχαρητήρια.

Με τιμή
Αλέξανδρος Παρίσης
Δήμαρχος Κεφαλονιάς

Back To Top