skip to Main Content

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ: 50% ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΦΕΤΟΣ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετέβη την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014, στην Κεφαλονιά όπου επιθεώρησε τις εργασίες αποκατάστασης στο λιμάνι Ληξουρίου, επισκέφθηκε τις εργατικές κατοικίες στο Ληξούρι και επιθεώρησε το οδικό δίκτυο Αργοστολίου – Ληξουρίου.
Ο υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ επεσήμανε ότι η Κεφαλονιά φέτος θα υποδεχτεί περίπου 50% παραπάνω επισκέπτες σε σχέση με πέρυσι. Γεγονός που καθιστά την αποκατάσταση των υποδομών, ύψιστη προτεραιότητα. Υπογράμμισε επίσης ότι σε 2–3 εβδομάδες περίπου, το μεγαλύτερο μέρος του λιμανιού του Ληξουρίου θα είναι λειτουργικό.
Σε δηλώσεις του ο υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ, επεσήμανε:
«Η πολιτεία είναι διαρκώς εδώ και αυτό είναι ένα μήνυμα και προς τους κατοίκους της Κεφαλονιάς, αλλά και προς όλους τους πολίτες της χώρας. Το κράτος, οι εργαζόμενοι στο δημόσιο, οι δημόσιοι φορείς, η Αυτοδιοίκηση, η Περιφέρεια μπορούν συνεργαζόμενοι όλοι μαζί να επιτυγχάνουν πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε από αυτή την καταστροφή: η συνεργασία όλων μας για το κοινό καλό, θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα.»
Back To Top