skip to Main Content
Syriza Psifodeltia Aftodioikisi 620×320

Όλοι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ ανά εκλογική περιφέρεια (πίνακες)

Αργά το βράδυ της Κυριακής ολοκληρώθηκε η κατάρτιση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα να μετακινείται από την Α΄ Αθήνας στο Ηράκλειο και τη Λάρισα, ενώ επικεφαλής σε Α΄ και  Β΄ Αθήνας να είναι οι Αλέκος Φλαμπουράρης και Παναγιώτης Κουρουμπλής αντίστοιχα.  Στην Α΄ φαίνεται ότι ακολουθούν οι Ν. Βούτσης, Χ. Βερναρδάκης, Γ. Σακελλαρίδης και Ν. Φίλης, ενώ στη Β΄ ακολουθούν οι: κ.κ. Παππάς, Μπαλάφας, Σκουρλέτης, Ξυδάκης, Θεωνάς, Παπαδόπουλος, Δημαράς, Σπίρτζης, Κατριβάνου, Τσιρώνης, Τόσκας. Επικεφαλής στην Αττική ο Αριστείδης Μπαλτάς και ακολουθούν οι κ.κ. Αθανασίου, Σκουρολιάκος, Πάντζας, Δέδες, Καράλη, Θεοχάρη, Στεργίου, Καραγκούνης, Μαραγκάκη, Πέππας, ενώ εκτός ψηφοδελτίων μένει ο Αλέξης Μητρόπουλος. Στην Α΄ Πειραιά επικεφαλής μπαίνει ο Θοδωρής Δρίτσας, με δεύτερη την Ελένη Σταματάκη και στη Β΄ Πειραιά μετατέθηκε ο Δημήτρης Βίτσας, με δεύτερη την Νίνα Κασιμάτη. Στην Α΄ Θεσσαλονίκης επικεφαλής ο Νίκος Παρασκευόπουλος και ακολουθούν οι Γιάννης Αμανατίδης και Τάσος Κουράκης. Στην Β΄ Θεσσαλονίκης επικεφαλής ο νυν βουλευτής Φάμελος και δεύτερος ο Δημήτρης Μάρδας.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα είναι ο Γιάννης Δραγασάκης,  ακολουθούν οι Θεανώ Φωτίου και Νίκος Κοτζιάς, ενώ σε εκλόγιμη θέση βρίσκεται και η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου Τελευταίος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τοποθετήθηκε ο καθηγητής Κωνσταντίνος Τσουκαλάς.

Η aftodioikisi.gr δημοσιεύει όλα τα ονόματα των υποψηφίων σε όλες τις περιφέρειες πλην του ψηφοδελτίου Επικρατείας με τη σημείωση ότι αυτά στην Α΄ και Β΄ Αθήνας είναι με αλφαβητική σειρά.

ΠΙΝΑΚΕΣ

Back To Top