skip to Main Content
Desktop

2+1 ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ: ΠΟΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ “ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ” ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΠΟΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ!

Σημαντικές ειδήσεις στον τομέα των έργων “έβγαλε” η σημερινή συνέντευξη του Αναπληρωτή Δημάρχου Διονύση Λυκούδη στον Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι. Εκτός των άλλων ο Διονύσης Λυκούδης αναφέρθηκε σε 3 σημαντικά έργα του Δήμου Κεφαλλονιάς που θα μας απασχολήσουν ευχάριστα στο άμεσο μέλλον. Πιο συγκεκριμένα:

  1. Τα δύο μπαίνουν στην “τελική ευθεία” υλοποίησης: Πρόκειται για το εργοστάσιο επεξεργασίας νερού στο Αργοστόλι όπου την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε οριστικό ανάδοχο οπότε πολύ σύντομα οι Αργοστολιώτες για πρώτη φορά θα πιουν νερό από την βρύση τους και το έργο της ανάπλασης της περιοχής Κυανή Ακτή-Μαιστράτο όπου σύντομα υπογράφεται η σύμβαση με τον ανάδοχο οπότε και αυτό το μεγάλο έργο παίρνει τον αίσιο δρόμο του
  2. Το ένα εντάσσεται στο ΕΣΠΑ: Πρόκειται για τον εσωτερικό χώρο του δημοτικού σχολείου Ληξουρίου “Θουκιδύδης Βαλεντής”. Θα θυμάστε ότι η Δημοτική Αρχή Παρίση ενέταξε στο ΠΔΕ και ολοκλήρωσε με επιτυχία την αναμόρφωση της εξωτερικής όψης του ιστορικού κτιρίου ενώ τώρα μέσω ενώ προγράμματος του ΕΣΠΑ που ενεργοποιείται και αφορά στην αξιοποίηση δημοτικών κτιρίων θα προχωρήσει και τους εσωτερικούς χώρους με την προοπτική να εγκατασταθούν εκεί γραφεία και υπηρεσίες του ΤΕΙ Ληξουρίου.

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου υπογράμμισε ότι ο Δήμος Κεφαλλονιάς είναι από τους λίγους Δήμους στην Ελλάδα που παράγει συνεχώς έργο μέσα σε αυτή την δύσκολη δημοσιονομική περίοδο και θα συνεχίσει να το κάνει σε πείσμα της αρνητικής στάσης της αντιπολίτευσης που προκρίνει συνεχώς την μικροπολιτική σκοπιμότητα σε βάρος των συμφερόντων του νησιού μας.

Back To Top