skip to Main Content
1

Αιωνόβια Brands 2018: Πλατινένια Διάκριση Στη Βοσκοπούλα – 4η Γενιά

Σε μια υπέροχη εκδήλωση έγινε σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 η επίσημη Τελετή Βράβευσης διάσημων προϊόντων και εταιρειών που βρίσκονται δίπλα μας για 100-70-50-30 χρόνια  παρά τις τόσο δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε.  Εταιρείες που έγραψαν ιστορία και συνεχίζουν να ανταποκρίνονται στις καθημερινές απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, έρχονται να βραβευτούν στην 4η Διοργάνωση για τα Αιωνόβια Brands.

To κεντρικό θέμα είναι “Η προοπτική επιβίωσης των επιχειρήσεων στην μετά τη κρίση εποχή”,  όπου αναλύονται οι συνθήκες της αγοράς και προτείνονται ενέργειες για την επιτυχία και την  επιβίωση των επιχειρήσεων.

Μια τέτοια διάκριση είχε και Βοσκοπούλα – Παραδοσιακά προιόντα Κεφαλονιάς γνωστή σε όλους μας για τα υπέροχα τοπικά της προιόντα. Μυστικά και γεύσεις παντρεύονται με αρώματα, φρούτα αμύγδαλα, σουσάμι, κυδώνι και μέλι και όλα αυτά στις πανέμορφες Art συσκευασίες τους.

Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Καππάτος έχοντας στο πλευρό του, το βαρύ πυροβολικό της εταιρείας, πατέρα του, τον Διονύση.Ο νεότερος Καππάτος εκτός των άλλων είπε:

Ένα μεγάλο ευχαριστω σε όλους εσάς που μας στηρίζετε και σε όλους εσάς που συνεργάζεστε μαζί μας για να πετύχουμε. Με σιγουριά και αισιοδοξία σας εγγυόμαστε ότι τα καλύτερα έρχονται!

Κοντά τους ήταν όλη η οικογένεια καθώς και ο Ορέστης Καππάτος, Μέλος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά.

Συγχαρητήρια λοιπόν για αυτή την πλατινένια διάκριση σε αυτούς και σε όλες τις εταιρείες που διακρίθηκαν και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους,  αναγνωρίζοντας τη προσπάθεια και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν. Όλες οι επιχειρήσεις προσφέρουν τα προϊόντα τους με σεβασμό και συνέπεια και συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας μας.

 

 

Γράφει: Μίκα Καππάτου

forwoman.gr

Back To Top