skip to Main Content
1

Απόλυτα επιτυχημένο το 2ο Airport Run-Μεγάλη συμμετοχή αθλητών! (εικόνες+βίντεο)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα το “2ο Airport Run” στον Κρατικό Αερολιμένα Κεφαλληνίας “Άννα Πολλάτου”, αν κρίνουμε από την μεγάλη συμμετοχή των αθλητών που ξεπέρασαν τους 400.

Το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός που διοργάνωσε η Fraport στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την στήριξη του προγράμματος “Όλοι μαζί μπορούμε”.

Η εκκίνηση του αγώνα των 1000, 5000 και 10000 μέτρων για μικρούς και μεγάλους δόθηκε στον νέο διαμορφωμένο αεροδιάδρομο του αεροδρομίου “Άννα Πολλάτου” ενώ πριν το ξεκίνημα των αγώνων δρόμου απολαύσαμε ένα υπέροχο χορευτικό πρόγραμμα από τα κορίτσια του “Kangoo Club Kefalonia”.

Κατά την διάρκεια των δύο μεγάλων αποστάσεων πραγματοποιήθηκαν και αθλητικές δραστηριότητες “Kids Athletics” για τα μικρά παιδιά. Στην διοργάνωση συμμετείχαν ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς, η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλονιάς, εργαζόμενοι και στελέχοι της Fraport που ήρθαν από την Αθήνα και άλλα μέρη της Ελλάδας για να λάβουν μέρος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ, Θεμιστοκλής Βαλσαμής, η μητέρα της αείμνηστης Ολυμπιονίκης, Άννα Πολλάτου, Κατερίνα Πολλάτου, ο Μάνατζερ της Fraport, Σάκης Ανυφάντης και ο Γενικός Διευθυντής της Fraport Greece, Ηλίας Μαραγκάκης,  που έκαναν και τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές των αγωνισμάτων.

Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το 2ο Airport Run ήταν πραγματικά μία ξεχωριστή εμπειρία για όλους καθώς ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε στο νησί μας αγώνας δρόμου σε αεροδιάδρομο. Όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν ικανοποιημένοι και σίγουρα περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο Airport Run.

 

Back To Top