skip to Main Content
1

Διχασμένη η Ανεξάρτητη… Ενωμένη Κεφαλονιά για την γραμμή Πάτρας – Σάμης

«Στα δύο» έχει κοπεί η παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου, με αφορμή τις εξελίξεις στη γραμμή Πάτρας – Σάμης.

Στην προχθεσινή εκπομπή του Σάκη Βούτου στον Ionian Galaxy, ο Θεόδωρος Φλωράτος υποστήριξε ότι το δρομολόγιο δεν πρόκειται να διακοπεί, στηρίζοντας την Kefalonian Lines. Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η εταιρεία του Διονύση Λυκούδη δεν κατέθεσε προσφορά για την γραμμή στο προηγούμενο Σ.Α.Σ., αλλά και τη φήμη που κυκλοφορεί, μέσω δημοσιευμάτων ότι η εταιρεία δεν θα κρατήσει το δρομολόγιο μετά τον Οκτώβρη, εκείνος απέδωσε τις φήμες που κυκλοφορούν σε «επιχειρηματικούς ελιγμούς» και δήλωσε σίγουρος ότι θα η κάλυψη της γραμμής θα συνεχιστεί. Με βάση και προηγούμενες τοποθετήσεις του μάλιστα, ρίχνει την ευθύνηστην κυβέρνηση για το γεγονός ότι η Kefalonian Lines δεν κατέθεσε πρόταση.

Αμέσως μετά, ο Διονύσης Αραβαντινός μίλησε στην ίδια εκπομπή για να πει εκνευρισμένος ότι η Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά έχει εντελώς διαφορετική άποψη από αυτή του δημοτικού της συμβούλου και ότι ο κ. Φλωράτος εκφράζει προσωπικές απόψεις και μόνο.

Η άποψη της παράταξης είναι ότι την αποκλειστική ευθύνη έχει η Kefalonian Lines, η οποία, σύμφωνα με τον κ. Αραβαντινό, αθέτησε την υπόσχεσή της για την 5ετή κάλυψη της γραμμής και γι’ αυτό δεν έκανε την αίτηση στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών.

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα

Back To Top