skip to Main Content
1

Δωρεά 9671 ευρώ στον “ΥΠΕΡΙΩΝΑ”

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.) «ΥΠΕΡΙΩΝ», οι ωφελούμενοι και το επιστημονικό – εκπαιδευτικό – βοηθητικό προσωπικό του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» εκφράζουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες στον Πρόεδρο, κ. Γεράσιμο Αλιβιζάτο, και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Νοσοκομείο Παναγή και Αντωνίας Μαντζαβινάτου» για τη δωρεά του Ιδρύματος συνολικού ποσού 9.671 (εννέα χιλιάδων εξιακοσίων εβδομήντα ένα) Ευρώ.

Η γενναιόδωρη αυτή δωρεά αποτελεί, για άλλη μια φορά, όχι μόνο μια ευγενική προσφορά αγάπης και βοήθειας προς την Ένωσή μας, αλλά αναδεικνύει και το σεβασμό προς τα Άτομα με Αναπηρία του Νομού μας. Άλλωστε είναι γνωστά προς όλους τα αισθήματα ανθρωπιάς και ιδιαίτερης ευαισθησίας, που διακατέχουν όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος για τις ευπαθείς ομάδες.

Δυστυχώς φέτος απεβίωσε ο αείμνηστος, Πέτρος Αλιβιζάτος, ο οποίος ήταν ένας από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος. Μια σπουδαία και εξαίρετη προσωπικότητα, που στήριζε πάντα την Ένωσή μας και τις δράσεις της με κάθε μέσο και που πραγματικά κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανακατασκευή των εγκαταστάσεων του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» της Ένωσης, όπως και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος άλλωστε, δίνοντας πνοή στο μεγάλο όνειρο των μελών της Ένωσής μας.

Έτσι, και αυτή η δωρεά είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη και πολύτιμη για τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου μας, της εκπαίδευσης – φροντίδας των ωφελούμενών του και της υποστήριξης των οικογενειών τους.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης εύχεται καλή υγεία και συνέχεια στο έργο και στην πραγματοποίηση των σκοπών του Ιδρύματός.

 

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος

 

 

Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας

 

 

Γερασιμούλα Σταθάτου

Back To Top