skip to Main Content
Desktop

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΟΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΩΤΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΥΣΗ ΤΟΥΣ

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα σε ότι αφορά ένα πολύ μεγάλο έργο πνοής για την πόλη του Αργοστολίου αλλά και για την Κεφαλονιά, “το μεγαλύτερο έργο υποδομής στην ιστορία της πόλης” όπως το χαρακτήρισε ο Αναπληρωτής Δημάρχου Διονύσης Λυκούδης μιλώντας στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι.

Πρόκειται, όπως ήδη θα έχετε καταλάβει, για το εργοστάσιο επεξεργασίας νερού στο Αργοστόλι, για το οποίο αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες και πάλι μία “παραφιλολογία” για την τύχη του και μάλιστα οι γνωστές “Κασσάνδρες” ξεσπάθωσαν διαδίδοντας ότι “ακυρώνεται” ή και “παραπέμπεται στις καλένδες”…

Ουδέν ψευδέστερον!!! Όπως είπε στον Ιόνιαν Γκάλαξι ο Δ. Λυκούδης την ερχόμενη εβδομάδα υπογράφεται η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου και πλέον μετά βεβαιότητας μπορούμε να πούμε ότι το καλοκαίρι οι Αργοστολιώτες θα πίνουν νερό από τη βρύση τους!!! Μάλιστα ο Αναπληρωτής Δημάρχου τόνισε ότι τρία μόνο τέτοια εργοστάσια πήραν χρηματοδότηση σε όλη την Ελλάδα και το ένα είναι αυτό του Αργοστολίου!

Υπογράμμισε ότι αυτό το έργο προυπολογισμού 6.000.000 ευρώ περίπου έρχεται να ολοκληρώσει την μεγάλη επιχείρηση της Δημοτικής Αρχής Παρίση να αναβαθμίσει την ποιότητα του δικτύου ύδρευσης της πόλης του Αργοστολίου που ξεκίνησε με την πλήρη αντικατάσταση 30.000 μέτρων αμιαντοσωλήνων (ένα έργο προυπολογισμού 10.000.000 ευρώ) που δημιούργησε ένα νέο, ασφαλές και σύγχρονο δίκτυο, το οποίο πλέον θα συνδεθεί μέχρι το καλοκαίρι με το εργοστάσιο που θα κατασκευαστεί.

Ο Δ. Λυκούδης τόνισε ότι θα υπάρξει ένα τεράστιο όφελος για την ποιότητα ζωής αλλά και για την οικονομία της πόλης και υποστήριξε για όλους όσοι λένε ότι δεν θα γίνει το έργο ότι υπάρχει μία “μάχη αξιοπιστίας” η οποία θα κερδηθεί από την Δημοτική Αρχή όπως κερδήθηκε και αυτή με τα μεγάλα έργα Ανάπλασης της πόλης του Αργοστολίου

Τέλος άφησε σαφείς αιχμές για κάποιους που “υπονομεύουν το έργο” καθώς “θίγονται συμφέροντα από το καθαρό νερό της πόλης” τονίζοντας ότι όλοι αυτοί έχουν “ονοματεπώνυμο”!

Back To Top