skip to Main Content
1

Ειρήνη Λαγούδη: Διαψεύδει η Αστυνομία ότι είναι κοντά «στη σύλληψη των δολοφόνων»

Μία ανάρτηση στο Facebook, στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για την 44χρονη μητέρα, προκάλεσε χθες μεγάλη αναστάτωση. Σύμφωνα με την ανάρτηση αυτή, είναι «ζήτημα ωρών η σύλληψη του δολοφόνου. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται οι αρχές». Δίπλα, ο διαχειριστής της σελίδας, σχολίαζε ότι «τους εντόπισαν».

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε καταρχάς βροχή από σχόλια στη συγκεκριμένα σελίδα στο Facebook -που αριθμεί 5,5 χιλιάδες μέλη- αλλά και κορύφωση της αγωνίας σε όσους παρακολουθούν την υπόθεση – θρίλερ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi, η Αστυνομία διαψεύδει κατηγορηματικά την συγκεκριμένη πληροφορία, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «δεν έχει αλλάξει τίποτα στην υπόθεση».

Συνεχίζεται το θρίλερ με το Viber

Την ίδια ώρα,κορυφώνεται η αγωνία για το τι συνέβη με το Viber της Ειρήνης Λαγούδη. Όπως έχει διαρρεύσει αυτή την εβδομάδα, κάποιος ενεργοποίησε τον λογαριασμό που είχε στο Viber η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη και μάλιστα άλλαξε και τη φωτογραφία προφίλ της! Όλα αυτά, την ώρα που το κινητό της 44χρονης μητέρας παραμένει ακόμα άφαντο!

Ποιος μπήκε στην εφαρμογή; Πώς μπήκε αφού το κινητό της 44χρονης είναι εξαφανισμένο; Έχει πάρει κάποιος ή κάποιοι το κινητό της άτυχης γυναίκας και μπήκαν στην εφαρμογή; Μήπως μπήκαν από άλλη συσκευή και συνδέθηκαν με το λογαριασμό της;

Όλα αυτά τα ερωτήματα, έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα για την υπόθεση. Και είναι πολλά…

Νέες έρευνες από την οικογένειά της για να βρεθεί το κινητό

Όπως ήδη έχουν πει άνθρωποι από το περιβάλλον της 44χρονης, η οικογένειά της θα οργανώσει νέες έρευνες στη λίμνη Τριχωνίδα, σε μια προσπάθεια να βρεθεί το κινητό της αδικοχαμένης Ειρήνης.

Το κινητό αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ της υπόθεσης και όχι μόνο για τα ηλεκτρονικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει… Ακόμα και από το σημείο που θα βρεθεί -αν βρεθεί- μπορεί να προκύψουν συμπεράσματα για το ποιος φρόντισε να το ξεφορτωθεί…

Οι συγγενείς της Ειρήνης πάντως, επιμένουν ότι αν η Ειρήνη είχε σκοπό να αυτοκτονήσει, δεν είχε λόγω να πετάξει το κινητό της…

Θυμηθείτε όσα είχε πει στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο δύτης που έκανε την πρώτη έρευνα στο βυθό της Τριχωνίδας, την 1η Φεβρουαρίου:

Πηγή: sinidisi, ελεύθερος τύπος

Back To Top