skip to Main Content
An

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σας είχαμε εγκαίρως ενημερώσει για τον άτυπο “εμφύλιο” στο εσωτερικό της παράταξης των “Θεοφιλοσπαθήδων” μεταξύ των στελεχών που πρόσκεινται στον Θεόφιλο Μιχαλάτο και των αυτών που πρόσκεινται στον Σταύρο Σπαθή για το ποιος από τους δύο θα έχει το “πάνω χέρι” μετά το αποτέλεσμα της κάλπης. Πλέον, μετά και το αποτέλεσμα της σταυροδοσίας είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο Θεόφιλος Μιχαλάτος ελέγχει πλήρως το παιχνίδι στη νέα πλειοψηφία του τοπικού Επιμελητηρίου ενώ ο Σταύρος Σπαθής είναι ουσιαστικά “όμηρός” του με μηδαμινά περιθώρια “πρωτοβουλίας κινήσεων”!

Ο νικητής συνδυασμός του Επιμελητηρίου εκλέγει 12 συμβούλους. Από αυτούς οι: 1) Πολυχρόνης Δενδρινός, 2)Νίκος Κουρκουμέλης, 3)Διονύσης Μαρούλης, 4) Άγγελος Γαλάτης, 5) Γιώργος Καβαλλιεράτος, 6) Ελένη Ζανετοπούλου-Δενδρινού, 7) Γεράσιμος Χαρτουλιάρης πρόσκεινται στο στενό περιβάλλον του Θεόφιλου Μιχαλάτου ενώ στον Σταύρο Σπαθή πρόσκεινται οι: 1) Σωτήρης Βλάχος, 2) Κυριάκος Σταμούλης, 3) Χρήστος Καμπανός και 4) Γιώργος Λασκαράτος.

Να πούμε ότι την έδρα της μεταποίησης θα την καταλάβει ο Σταύρος Σπαθής καθώς έχει το δικαίωμα να επιλέξει το τμήμα.

Υπάρχει επίσης και ο πρώτος σε σταυρούς Ανδρέας Παντελειός που από ότι φαίνεται στέκεται κάπου στη μέση ενώ το πιο πιθανό είναι να καταλάβει και την Αντιπροεδρεία του Επιμελητηρίου καθώς στο πρόσωπό του συναινούν τόσο ο Μιχαλάτος όσο και ο Σπαθής. 

Το βέβαιο είναι ότι και πάλι, παρότι τυπικά ο Θεόφιλος Μιχαλάτος δεν συμμετείχε σε αυτές τις εκλογές, έχει τον πλήρη έλεγχο στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου αφού επικράτησε-όπως αναμενόταν-στην εσωτερική “μάχη της σταυροδοσίας” δείχνοντας ποιος είναι το ¨αφεντικό” στο νικητή συνδυασμό των εκλογών

Back To Top