skip to Main Content
9

Επιτυχημένη η σημερινή γιορτή του Κεφαλληνιακού…. Έλαμψαν τα “αστεράκια” του Συλλόγου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, σήμερα το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», η ετήσια γιορτή με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Κεφαλληνιακού 2013.

Διοίκηση, γονείς αθλητές όλων των τμημάτων και οι φίλοι τους ήταν εκεί.

Τους προσκεκλημένους χαιρέτησε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αντ. Κουταβάς, ο οποίος έδωσε τις καθιερωμένες ευχές για μια καλή χρονιά με υγεία. Μια χρονιά άκρως επιτυχημένη, αφού οι «κυανέρυθροι» του Αργοστολίου ήταν και πάλι πρωταθλητές. Αυτή την φορά στην Γ1 Ε.Σ.Κ.Α.Η.. Ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος τίτλος στην σύγχρονη ιστορία τους.

Αμέσως μετά έγινε η κοπή της πίτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο πλαισιωμένο από τους Αρχιμανδρίτη Κυπριανό και τον διάκονο Βασίλειο με τον πρόεδρο κ. Α. Κουταβά.

Στη συνέχεια μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους, όπου τυχεροί ήταν οι μικροί αθλητές των Ακαδημιών, Καμηλάτος Θ., Ραυτόπουλος Δ. και Μαντέλης Γ., μιας και μαζί με το τυχερό φλουρί πήραν και σαν δώρο, ο πρώτος ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ο δεύτερος ένα Drone και ο τρίτος επίσης ένα επιτραπέζιο παιχνίδι.

Να αναφέρουμε ότι πριν από την κοπή τα τμήματα των υποδομών, συμμετείχαν σε διάφορα διαγωνιστικά παιχνίδια, παρουσιάζοντας μια πολύ όμορφη εικόνα, δείγμα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται εκεί.
Μάλιστα το χειροκρότημα όλων ήταν ζεστό, ανταμείβοντας με τον καλύτερο τρόπο τα μικρά παιδιά του Συλλόγου για αυτό που παρουσίαζαν στο παρκέ.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές με την ευχή να έχουν μια Καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα!

Παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από την κοπή

Πηγή: sportsthea.blogspot.gr

Back To Top