skip to Main Content
1

H ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Στην τελική ευθεία έχει μπει για άλλη μια χρονιά η Βραδιά των Άσσων!

Η εκδήλωση που πριν δυο χρόνια επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ και έγινε συνώνυμο της λάμψης και επίκεντρο των απανταχού Ηλείων επιστρέφει πιο φαντασμαγορική και πιο ανανεωμένη από ποτέ με στόχο τι άλλο, την επιβράβευση όλων αυτών που την χρονιά που μας πέρασε ανέβασαν επίπεδο τον Νομό και τον αθλητισμό του.

Στις 24 Φεβρουαρίου του 2018 η αίθουσα του Συνεδριακού κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας θα γεμίσει ξανά ασφυκτικά από όλους εκείνους που η προσφορά τους στον αθλητισμό και το Νομό έχει γίνει βίωμα και τρόπος ζωής.

Θα γεμίσει από τις οικογένειες και τους φίλους τους, που θα είναι δίπλα τους σε αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής τους και της αθλητικής τους καριέρας.

Θα γεμίσει από όλους τους Ηλείους φιλάθλους, των οποίων η αγάπη και η δίψα τους για τον αθλητισμό αποτελεί για όλους εμάς στην εφ. «Πατρίς» και την «Πατρίς σπορ» κινητήριο μοχλό προκειμένου να συνεχίσουμε με περισσότερη όρεξη και μεράκι και χρόνο με το χρόνο να παρουσιαζόμαστε και εμείς καλύτεροι και αντάξιοι του ταλέντου που απλόχερα μοίρασε ο Θεός στην Ηλεία και τους κατοίκους της.

Στις 24 Φεβρουαρίου, όλοι οι Ηλείοι, εντός και εκτός Νομού αλλά και όλου του κόσμου δίνουμε ραντεβού για να θυμηθούμε ξανά τις μεγάλες στιγμές της χρονιάς που μας πέρασε, τις στιγμές εκείνες που μας έκαναν να νιώσουμε περήφανοι σαν Ηλείοι και θέλουμε να τις φυλάξουμε καλά μέσα μας σαν ενθύμια ζωής.

Σε περίπου ένα μήνα από τώρα, η Ηλεία και ο αθλητισμός της γιορτάζει ξανά και από αυτή την γιορτή δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Back To Top