skip to Main Content
1

Η Άσσος της Κεφαλονιάς λάμπει μέσα στο χειμώνα

Τα ζωντανά χρώματα, το πανέμορφο τοπίο ενός χωριού χτισμένου αμφιθεατρικά στην άκρη μιας χερσονήσου πάνω στη θάλασσα, τα πεύκα και τα κυπαρίσσια γύρω από τα παραδοσιακά σπίτια είναι εικόνες μοναδικής ομορφιάς και είναι από την Άσσο της Κεφαλονιάς μέσα στην καρδιά του χειμώνα!

Η Άσσος βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Κεφαλονιάς και είναι από τα γραφικότερα χωριά του νησιού, καθώς έχει διατηρήσει την παραδοσιακή επτανησιακή αρχιτεκτονική στο μεγαλύτερο μέρος, αν και έχουν δημιουργηθεί αρκετές τουριστικές υποδομές για τη φιλοξενία των επισκεπτών, κυρίως του καλοκαιριού.

 

 

Εκτός από την παραλία μπροστά στο χωριό με τα καθαρά ρηχά νερά, υπάρχουν πολλές μικρές, ανοργάνωτες παραλίες σε κοντινή απόσταση που δεν απογοητεύουν.

 

Η παραλία όμως που κλέβει την παράσταση, όχι απλώς κοντά στην Άσσο, αλλά στην Ελλάδα και στον κόσμο είναι εκείνη του Μύρτου.

 

 

Μία από τις ωραιότερες παραλίες του πλανήτη βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό και απλά δεν χάνεται.

Αυτά το καλοκαίρι βεβαίως, αλλά δείτε και φέτος το χειμώνα, που ο ήλιος δεν λέει να κρυφτεί για πάνω από 2-3 μέρες, το εναέριο βίντεο από τη «χειμωνιάτικη» Άσσο, που σίγουρα θα σας γεμίσει θετική ενέργεια, ήλιος και θάλασσα

 

video by j Gasparinatos

https://mygreekholiday.gr

Back To Top