skip to Main Content
1

Ηρθε από την Φρανκφούρτη για να τρέξει στον Βαλλιάνειο !

Από Γερμανία ήρθε σήμερα ο Αλέξανδρος Μολφέτας για να τρέξει στον 8ο Βαλλιάνειο αγώνα δρόμου που πραγματοποιείται αύριο το πρωί στο Αργοστόλι.
Ο Αλέξανδρος Μολφέτας είχε ξαναέρθει στην Κεφαλονιά το 2016 με το ποδήλατο του από το Φράιμπουργκ της Γερμανίας διανύοντας 2.600 χιλιόμετρα.


Ρεκόρ συμμετοχών αναμένεται να έχει ο Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου

Αθλητές από την Πάτρα και την Αθήνα συμμετέχουν στον αυριανό αγώνα. Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας είναι ο μεγαλύτερος σε συμμετοχές στην Κεφαλονιά.

Σήμερα το απόγευμα η οργανωτική επιτροπή που αποτελείται από την Κατερίνα Φωκά, την Βάνια Σαμόλη και το Διονύση Φωκά παρέδωσε αριθμούς σε όσους είχαν κάνει ηλεκτρονική εγγραφή. Αύριο το πρωί στις 9.30 θα γίνουν συμπληρωματικές εγγραφές ενηλίκων και παραλαβή αριθμών όσων δεν τους έχουν παραλάβει  την προηγούμενη του αγώνα. Γράφονται έως 50 ενήλικες επιπλέον της ηλεκτρονικής εγγραφής με επίσημη  χρονομέτρηση και  όσοι θέλουν να συμμετάσχουν επιπλέον  λαμβάνουν μέρος χωρίς καταγραφή χρόνου.

Δείτε το πρόγραμμα

10.30 -10.45 Δίνεται η εκκίνηση των παιδικών αγώνων (με παρουσία μαζορετών της σχολής Artand style Dance Studio )

11.15 Προθέρμανση αθλητών για τα 10κμ.

11.25 Συγκέντρωση αθλητών στον χώρο της αφετηρίας χαιρετισμοί και (με παρουσία μαζορετών της σχολής Art and style Dance Studio )

11.30 Εκκίνηση αγώνα 10κμ

12.30 Χορευτικό πρόγραμμα από τον Μπάλο

12.50 Χορευτικό πρόγραμμα από μαθητές και μαθήτριες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου

12.55  Απονομές

kefaloniamas.gr

Back To Top