skip to Main Content
2

ΚΑΟ: Άλλη μια αγωνιστική χρονιά ξεκινάει για τα τμήματα του συλλόγου μας

Ξεκίνημα την Παρασκευή 24/08 με το παιδικό τμήμα του ΚΑΟ με τον coach Δαμκαλή στο τιμόνι, να μπαίνει σε περίοδο προετοιμασίας. Το παιδικό τμήμα το οποίο θα συμμετάσχει για δεύτερη χρονιά στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η αποτελείται από αθλητές γεννημένους από το 2004 έως το 2007.
Ένα τμήμα με πολύ μέλλον και με άριστη αγωνιστική και παιδαγωγική καθοδήγηση από έναν πολύ αξιόλογο προπονητή.  Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και στον coach καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα και ό,τι καλύτερο.
Την επόμενη εβδομάδα τη σκυτάλη θα πάρει το αντρικό τμήμα, ξεκινώντας προετοιμασία για την Α2 ΕΣΚΑ-Η, για μια χρονιά η οποία αναμένεται να είναι δύσκολη αλλά και πολύ ενδιαφέρουσα. Μετά από άνοδο 3 κατηγοριών σε ισάριθμα χρόνια η ομάδα του coach Αντωνάτου έχει φέτος ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Σίγουρα μια κατηγορία η οποία θα δώσει πολλές και καλές εμπειρίες στους νεαρούς αθλητές του τμήματος.
Ο ΚΑΟ πλέον μετά από 4 αγωνιστικές σεζόν έχει καταφέρει να ανέβει ψηλά και να είναι η πρώτη ομάδα στην πόλη. Μοναδικό μας budget είναι η αγάπη και η όρεξη των μικρών και μεγάλων παιδιών του συλλόγου μας. Καλούμε την τοπική κοινωνία να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα και ακόμα παραπέρα…
Η συμβολή σας έχει νόημα και ουσία, έχει συνέχεια και εξέλιξη!!!
Το “Η στήριξή σας, η δύναμή μας” μόνο τυχαίο δεν είναι!!!
Η ομάδα συνεχίζει με τις ίδιες αρχές και αξίες!!!!
Καλή αγωνιστική χρονιά καταρχήν στο ΝΕΟΛ για την παρθενική του χρόνια στη Γ’ εθνική καθώς και στον ΑΣΚ.
Η προσπάθεια συνεχίζεται… Το basket είναι εδώ…
Εκ του ΔΣ
Back To Top