skip to Main Content
1

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ: Φύλλο και φτερό τα πληρώματα από το ΣΔΟΕ – Επισκέφθηκαν γκρουπ τέσσερις φορές σε μια ημέρα!

Σε στενό κλοιο έχουν θέσει τα κλιμάκια των ελεγκτών του Σώματος Διώξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), τα πληρώματα που συμμετέχουν φέτος στο Πατρινο Καρναβάλι, με στόχο τον εντοπισμό φαινομένων φοροδιαφυγής. 

Οι έφοδοι εντάθηκαν τις τελευταίες ώρες, οπότε και άρχισε η παράδοση των στολών στους συμμετέχοντες στη μεγάλη γιορτή της Πάτρας.

Όπως πληροφορείται το tempo24.gr, οι ελεγκτές κυριολεκτικά δεν έχουν αφήσει σε “χλωρό κλαρί” τους υπεύθυνους των καρναβαλικών πληρωμάτων. Χαρακτηριστική είναι η περίπωση γκρουπ, όπου το δέχθηκε επίσκεψη από το ΣΔΟΕ τέσσερις φορές μέσα σε μια ημέρα!  Τα κλιμάκια, τα οποία ελέγχουν τα παραστατικά και τις αποδείξεις, έχουν προκαλέσει συναγερμό στα καρναβαλικά στέκια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και φέτος είναι πάρα πολλά τα υπεράριθμα πληρώματα που ξεπερνούν τα 2.500 μέλη, με τα κέρδη για  τους αρχηγούς να ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Η τιμή στις περισσότερες στολές κυμαίνονται από 40 έως 65 ευρώ ενώ δεν λείπουν και τα πληρώματα που το έχουν…τερματίσει, με στολές αξίας 100 ευρώ.

Ωστόσο μεγάλες αρπαχτές γίνονται στις στολές χαμηλού κόστους, και χαμηλής ποιότητας που αφορούν τα πολυάριθμα πληρώματα, όπου μια στολή αξίας 10 ευρώ πωλείται 15 και 20.

http://tempo24.news

Back To Top