skip to Main Content
1

Κατσιβέλης: Τι είπε για 2ο & 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου, ΓΕΛ Ληξουρίου

Tο χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί για τα νέα σχολεία σε Αργοστόλι έδωσε εχθές ο Γιώργος Κατσιβέλης – Από την άλλη οι κατηγορίες για καθυστερήσεις είναι πολλές.

Απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με τα νέα σχολεία που πρέπει να κατασκευαστούν στην Κεφαλονιά έδωσε ο Γιώργος Κατσιβέλης στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρόντων των μαθητών που είχαν έρθει για να διαμαρτυρηθούν για τις τεράστιες καθυστερήσεις στο θέμα του σεισμόπληκτου ΓΕΛ Ληξουρίου ο αντιδήμαρχος Παλικής απάντησε ως εξής:

«Αύριο (σ.σ. σήμερα), θα φύγει ο φάκελος για το 2ο & 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου που ζητούμε να δημιουργηθεί στο Ξενία. Σε 10-15 μέρες θα φύγει προς τις Κτηριακές Υποδομές και ο φάκελος για το ΓΕΛ Ληξουρίου. Η τελική μας πρόταση είναι να κατασκευαστεί δίπλα στην ΒΕΣ. Ο Άγιος Αντώνιος έχει προβλήματα και ένα από αυτά είναι η παρουσία βενζινάδικου σε πολύ κοντινή περιοχή. Υπάρχουν κι άλλα θέματα, όμως».

Ο κ. Κατσιβέλης μίλησε για ελλείψεις που είχε ο φάκελος και οι οποίες αναμένεται στο άμεσο επόμενο διάστημα να καλυφθούν.

Λίγο αργότερα, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, απαντώντας στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για τεράστιες καθυστερήσεις στο θέμα των σχολείων που οφείλονται σε αδράνεια του Δήμου, όλα αυτά τα χρόνια, απάντησε ότι από την επόμενη μέρα των σεισμών, ο Δήμος είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος.

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα
Back To Top