skip to Main Content
1

Κεφαλονιά και Κέρκυρα στους πέντε πιο οικονομικούς προορισμούς για τους Βρετανούς το 2018

Σύμφωνα με έρευνα του βρετανικού ΟΤΑ On the Beach, οι διακοπές σε πολλά από τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά είναι φέτος φθηνότερες, με τη Ζάκυνθο (-10%), την Κεφαλονιά (-8%), την Κω (-5%) και την Κέρκυρα (-3%), να προσφέρουν καλύτερες τιμές αυτήν τη χρονιά.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τη βρετανική On the Beach αποκάλυψε ότι το παραθεριστικό θέρετρο του Μαρόκο, Agadir, που βρίσκεται στην ακτή του Ατλαντικού Ωκεανού, στους πρόποδες των οροσειρών του Άτλαντα, είναι ο καλύτερος προορισμός διακοπών για το φετινό καλοκαίρι των Βρετανών τουριστών. Η έρευνα, η οποία συνέκρινε το μέσο κόστος διακοπών μιας εβδομάδας στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για καλοκαιρινές και χειμερινές διακοπές των Βρετανών, βρήκε πως το Agadir προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές, με τη Μάλτα, με την εκπληκτική πρωτεύουσα της Βαλέτας που βρίσκεται στη λίστα της UNESCO, να αποτελεί τον δεύτερο πιο αξιοσημείωτο προορισμό για διακοπές.

Η ολοένα και πιο δημοφιλής πορτογαλική περιφέρεια του Algarve κατέλαβε την τρίτη θέση, με τα ελληνικά νησιά της Κεφαλονιάς και της Κέρκυρας να κατατάσσονται στην τέταρτη και πέμπτη θέση της λίστας των πιο value προορισμών για το 2018.

Οι πέντε κορυφαίοι προορισμοί με τις καλύτερες τιμές για το 2018:

Διαβάστε περισσότερα στο http://traveldailynews.gr

Back To Top