skip to Main Content
1

Μαθαίνοντας ορθογραφία μέσα από το παιχνίδι | Η Παιδαγωγός Άννα Γαϊτανίδου στην Ιακωβάτειο +video

Οι απαιτήσεις οι μαθητικές όχι μόνο αυξάνονται αλλά και αλλάζουν…. Πόσο εύκολο είναι για έναν γονιό σήμερα να βοηθήσει το παιδί του να κάνει τα μαθήματα του; Ακόμα και για ένα παιδί Δημοτικού Σχολείου;

Τα παιδιά είναι πλέον πανέξυπνα, ετοιμόλογα και σαφώς πιο ενημερωμένα από τους γονιούς. Βλέπετε το googlαρισμα τους δίνει τις απαντήσεις που αναζητούν.

Κι όμως η μάθηση γίνεται πιο εύκολο μέσα από το παιχνίδι και ακόμα καλύτερα μέσα από βιβλία παιδαγωγών.

Μιά τέτοια παιδαγωγός η κα Άννα Γαϊτανίδου, φιλοξενούμενη του Βιβλιοπωλείου «Happy House» και της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης, βρέθηκε στο προκάτ της Βιβλιοθήκης και μας παρουσίασε το νέο της βιβλίο με τίτλο «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η ορθογραφία». Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γλαύκη. Πρόκειται για ένα βιβλίο ορθογραφίας με ύλη μέχρι τη Δ΄ δημοτικού,  για μια μέθοδο διδασκαλίας με οπτικοποιημένα παραμύθια και ασκήσεις ώστε τα παιδιά που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες να μπορούν να μάθουν, μέσα από το παιχνίδι, ορθογραφία. Στο βιβλίο υπάρχουν και παιχνίδια ορθογραφίας με ζωγραφική και αυτοκόλλητα.

Οι μικροί φίλοι που βρέθηκαν σήμερα το πρωϊ στην Βιβλιοθήκη το καταδιασκέδασαν.

Το βιβλίο της κα Γαϊτανίδου θα το βρείτε στο Βιβλιοπωλείο του Χαρ.Μουρελάτου. Είναι ένας θησαυρός που θα σας λύσει τα χέρια και θα βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν ευκολότερα ορθογραφία.

Πηγή: lixouri.gr

Back To Top