skip to Main Content
1

Μεγάλη μέρα για την Κεφαλονιά! Ήρθαν οι πρώτοι Γερμανοί τουρίστες μετά από 15 χρόνια-Γεμάτο το αεροσκάφος της Ryanair (εικόνες+βίντεο)

Σημαντική η σημερινή ημέρα για τον τουρισμό του νησιού μας καθώς νωρίτερα το πρωϊ, τις 12.30 ακριβώς, αφίχθηκε η πτήση της Ryanair από Φρανκφούρτη με 185 επιβάτες, γεμάτο δηλαδή το αεροπλάνο, στο αεροδρόμιο Κεφαλληνίας “Άννα Πολλάτου” σηματοδοτώντας με τον καλύτερο τρόπο το ξεκίνημα της φετινής τουριστική σεζόν.

Από τον Οκτώβρη του 2003, δηλαδή 15 ολόκληρα χρόνια, είχε να πραγματοποιηθεί απ ευθείας πτήση από την Γερμανία στην Κεφαλονιά. Ανάμεσα στους επιβάτες είδαμε και τον Κεφαλονίτη Θεόδωρο Τζαννάτο, ιδιοκτήτη του γνωστού κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται στο Λιθόστρωτο.

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στην πτήση ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Γεράσιμος Τιμοθεάτος, οι οποίοι καλωσόρισαν και πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα στο πλήρωμα καθώς και ένα βιβλίο με το “Υποβρύχιο Περσεύς”. Το πλήρωμα με τη σειρά του ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Τουρισμού για την υποδοχή και για τα δώρα εκφράζοντας τον θαυμασμό τους για το νησί μας.

Σε δηλώσεις που έκαναν αμέσως μετά την υποδοχή τόσο ο κ. Γαλιατσάτος όσο και ο κ. Τιμοθεάτος τόνισαν την σπουδαιότητα της σύνδεσης με τον δεύτερο μεγαλύτερο αεροπορικό κόμβο της Ευρώπης, την Φανκφούρτη, με την Κεφαλονιά να αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους Γερμανούς επισκέπτες.

 

 

Back To Top