skip to Main Content
8

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ Β. ΡΕΣΤΗ-ΛΥΚΟΥΔΗΣ: “ΕΙΣΑΙ & ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ”! (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη τίμησαν χθες στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Αδελφότητας  ο Δήμος Κεφαλλονιάς και η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά για την μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του στο νησί μας όταν στους σεισμούς του Ιανουαρίου 2014 μας διέθεσε το κρουαζιερόπλοιο Aegean paradise για την φιλοξενία των αστέγων του νησιού μας, επί δυο μήνες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τόσο ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης όσο και ο Αναπληρωτής Δημάρχου Διονύσης Λυκούδης που σε σύντομη τοποθέτησή του υπογράμμισε ότι “Ας γίνει η πράξη του αυτή φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς και πατριωτισμού” και είπε “Νοιώθουμε ότι είσαι και εσύ ένας από τους Μεγάλους Κεφαλονίτες”! Δείτε το βίντεο:

Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο Δ/νων Σύμβουλος της Kefalonian Lines Σπυράγγελος Λυκούδης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς Σάββας Σαββαόγλου κ.α.

Back To Top