skip to Main Content
Bouk1

O Kεφαλονίτης που “τσάκισε” τον Παναθηναϊκό

Την δεύτερη σερί νίκη κατάφερε και πήρε ο Πανιώνιος επικρατώντας σχετικά εύκολα του Παναθηναϊκού με 3-0.

Οι ¨κυανέρυθροι¨ ήταν η καλύτερη ομάδα στο παιχνίδι και δίκαια κατάφεραν να πάρουν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα της Super League Κ20 φτάνοντας τους 6 βαθμούς.

Από νωρίς στο παιχνίδι η πρώτη φάση ανήκει στους γηπεδούχους. Μόλις στο 6ο λεπτό μετά από σέντρα του Κερασίδη ο Αντωνακόπουλος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του Λαμπίρη.

Στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι βγαίνουν στην αντεπίθεση, οΑντωνακόπουλος πασάρει στον Χελά ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ  και κατάφερε με ωραίο τελείωμα να ανοίξει το σκορ.

Οι ¨πράσινοι¨ λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν κοντά στο γκολ, ο Νιούμαν πήρε την κεφαλιά αλλά ο Αστράς με εντυπωσιακό τρόπο αποσόβησε το γκολ.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός έκανε κάποιες τελικές για να φτάσει στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 70ο λεπτό και στο 73ο σε παρόμοια φάση ο Τζανουλίνος με κεφαλιά από κόρνερ δεν τα κατάφερε να σκοράρει, αφού και στις 2 περιπτώσεις η μπάλα έφυγε άουτ.

Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Βουκελάτος. Πρώτα στο 80ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, μετά από πάσα ¨πάρε-βάλε¨ του Γκούμα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Βουκελάτος πήρε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και με έξοχο τρόπο σφράγισε την νίκη για τους γηπεδούχους.

Στην αναμέτρηση υπήρξαν αναγκαστικές αλλαγές, μία για κάθε ομάδα. Από πλευράς Παναθηναϊκού ο Ξηρός ένιωσε ενοχλήσεις στο 35ο λεπτό και την θέση του πήρε ο Βαλμάς. Στο 44ο λεπτό ο Καζβιρόπουλος ζήτησε αλλαγή αφού ένιωσε αδιαθεσία και την θέση του πήρε ο Βουκελάτος.

Συνθέσεις:

Πανιώνιος: Αστράς, Xhaferi, Πολυχρωνιάδης, Δαβρής, Σταυρόπουλος, Πινιώτης, Κερασίδης, Καζβιρόπουλος(44’ Βουκελάτος), Αντωνακόπουλος(76’ Παναγιωτόπουλος), Γκούμας, Χελάς.

Παναθηναϊκός: Λαμπίρης, Ξηρός(35’ Βαλμάς), Μαυρομμάτης, Τζανουλίνος, Στάικος, Αγγελόπουλος(63’ Μίγγος), Νιούμαν, Λάμπρου(70’ Μπουζούκης), Χατζηγιοβάννης

Στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ήταν οι:Χάρης Κοπιτσής (σκάουτερ Α.Ε.Κ),Γιάνης Γκούμας, Λεωνίδας Βόκολος,Δημήτρης Σαραβάκος, Θοδωρής Ελευθεριάδης, Φαμέλης Γιώργος(σκάουτερ Παναθηναϊκού)

Δηλώσεις 

Βουκελάτος (Πανιώνιος): Με ευχαριστεί πολύ πρώτα από όλα για την νίκη που πήραμε σήμερα και μετά το γεγονός ότι βοήθησα την ομάδα μου  σκοράροντας  δύο φορές.

Πηγή άρθρου: Sports-Academies.gr
Back To Top