skip to Main Content
1

Ο σκύλος της αστυνομίας μύρισε βαρέλια με επτά κιλά χασίς

Ο 58χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας και του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Το χασίς που βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού στο σπίτι ενός 58χρονου στην περιοχή «Ελαιοχώρι» στις Ελευθερές Καβάλας, δεν ανταποκρίνονταν στις πληροφορίες που είχαν ότι διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Ο ύποπτος είχε μόνο δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 169,8 γραμμαρίων, μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας και έναν πλαστικό τρίφτη. Άρα, υπήρχε κάποιο άλλος μέρος όπου έκρυβε το σύνολο του παράνομου εμπορεύματός του και ανέλαβε να το ανακαλύψει ο σκύλος ανιχνευτής, που «μύρισε» όλες τις ιδιοκτησίες του!

Το εκπαιδευμένο τετράποδο ξετρύπωσε τις «καβάντζες» που είχε διάσπαρτες ο 58χρονος, όταν ερεύνησε την έρευνα στο εσωτερικό ενός κτήματός του. Εκεί, έφερε στο φως δύο πλαστικά βαρέλια που περιείχαν 13 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 243,1 γραμμαρίων, άλλο ένα βαρέλι με αποξηραμένους κλώνους κάνναβης βάρους δυο κιλών και 495 γραμμαρίων και μια ακόμη συσκευασία με 86,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!
Τα συνολικά έξι κιλά και 994 γραμμάρια ναρκωτικών κατασχέθηκαν, μαζί με 800 ευρώ και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν είχε άδεια κατοχής ο 58χρονος, που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας και του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

protothema.gr

Back To Top