skip to Main Content
An

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή -Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς το Αργοστόλι [εικόνες]

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Αργοστόλι είναι έτοιμο και ανοίγει τις πύλες του στις 15 Δεκεμβρίου, περιμένοντας τους μικρούς, αλλά και μεγαλύτερους φίλους του. Αύριο λοιπόν στις 7.00μμ στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο άναμμα του κεντρικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης.

Σπιτάκια ανάμεσα στα δέντρα, σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι, σε μία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, στην πλατεία που ντύθηκε στα γιορτινά της χάρη στο μεράκι και στην αγάπη των κατοίκων της.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με το άναμμα του δέντρου, ενώ ανάμεσα στα άλλα θα υπάρχουν μποναμάδες, ρακόμελο, λουκουμάδες, κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Το πρόγραμμα θα συνοδευτεί από ένα πλούσιο πρόγραμμα με ποικίλες εκδηλώσεις.

  • Η Παιδική Χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με τον μαέστρο της Άγγελο Μουρελάτο, ερμηνεύει γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
  • Οι μαθητές του τμήματος Μπαλέτου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., σε συνεργασία με τους μαθητές της σχολής χορού Ελισάβετ Λιβιεράτου θα μας παρουσιάσουν Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες.
  • Η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας», υπό την δ/νση του αρχιμουσικού Βασίλη Περλικίδη, θα σκορπίσει ήχους εορταστικούς και η πόλη γίνεται γιορτινή!
  • Ακολουθεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα για το νεανικό κοινό και όχι µόνο… με το γνωστό συγκρότημα Walkmantheband. Pop, Rock, Disco, Reggae, Latin, Rock n roll ένα non-stop-mix με Ελληνικές και ξένες διασκευές κυρίως της δεκαετίας του 90.

Επίσης θα δοθούν τα βραβεία των περσινών νικητών του διαγωνισμού «ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΖΟΥΜΕ». Το ekefalonia.gr έκανε μια βόλτα στη στολισμένη πλατεία για να δει από κοντά τις προετοιμασίες.

Πηγή: ekefalonia.gr

Back To Top