skip to Main Content
1

ΟΤΑΝ Η OPRA WINFREY ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!

Στην επικαιρότητα τελευταία η διάσημη παρουσιάστρια Opra Winfrey καθώς είναι πολύ πιθανό να την δούμε αντίπαλο του Ντόναλντ Τραμπ στις επόμενες Προεδρικές Εκλογές στην Αμερική. Με την ευκαιρία θυμηθήκαμε όταν επισκέφθηκε την Κεφαλονιά το καλοκαίρι του 2010.

Δείτε τι είχε γράψει τότε το protothema.gr:

“Ανετη, χαλαρή και χωρίς ίχνος από αμερικανικό σταριλίκι, η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε και φέτος ένα ελληνικό νησί για τις διακοπές της…

Μπορεί να θεωρείται η πιο ισχυρή γυναίκα των ΗΠΑ, ωστόσο για την Οπρα Γουίνφρεϊ το σκηνικό των καλοκαιρινών της διακοπών είναι λιτό. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και η… κολλητή της. Αλλά πάντα με πολυτελή θαλαμηγό. Φέτος η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε την Κεφαλονιά και τα νερά του Ιονίου, σε αντίθεση με πέρυσι που είχε επιλέξει την πανέμορφη Σαντορίνη. Ηταν πέρσι το καλοκαίρι όταν ο Λάρι Ελισον, αφεντικό της «Oracle» και αιώνιος ανταγωνιστής του Μπιλ Γκέιτς, όργωνε τα νερά μεταξύ Κεφαλονιάς και Λευκάδας με το μόλις 138 μέτρων σκάφος του. Φέτος, ήταν η σειρά της φίλης του Οπρα να επιβιβαστεί στο «Rising Sun» προκειμένου να επιβεβαιώσει τα όσα μαγευτικά τής περιέγραφε ο Ελισον,εκστασιασμένος από τις ομορφιές του Ιονίου. Η Οπρα Γουίνφρεϊ, συνοδευόμενη από την κολλητή της φίλη Γκέιλ, την οποία δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ, εθεάθη πριν από περίπου δέκα ημέρες στην περιοχή Λειβαθούς της Κεφαλονιάς να γεύεται την τοπική κουζίνα σε γνωστό ταβερνάκι της περιοχής. Ανετη, χαλαρή και χωρίς ίχνος από αμερικανικό σταριλίκι, η Οπρα συνομιλούσε με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις κεφαλονίτικες συνταγές.

Ωστόσο, αυτή λέγεται πως ήταν η μοναδική της βόλτα στο νησί, αφού κατά βάση προτιμούσε να βρίσκεται συνεχώς εντός της θαλαμηγού και να αγκυροβολεί σε απομονωμένες μαγευτικές παραλίες. Λίγο πριν από το τέλος της περασμένης εβδομάδας, το «Rising Sun» σήκωσε άγκυρα και κατευθύνθηκε προς τη Λευκάδα, καθώς -όπως λέγεται- ήταν εξαρχής στα σχέδια της Αμερικανίδας σταρ. Παρ’όλα αυτά, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν τελικά κατέβηκε στο νησί ή αν αρκέστηκε και πάλι στις βόλτες με τη θαλαμηγό κάνοντας βουτιές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των λουομένων. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η διάσημη Αμερικανίδα τηλεοπτική σταρ ανακοίνωσε σε ζωντανή μετάδοση και με δάκρυα στα μάτια ότι θα σταματήσει την πασίγνωστη καθημερινή εκπομπή της το 2011. «Η εκπομπή είναι η ζωή μου», είχε δηλώσει ξεσπώντας σελυγμούς, χωρίς όμως να ανακοινώσει στο κοινό της τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια. Δεν είναι λίγοι εκείνοι μάλιστα που λένε πως η κρουαζιέρα της στα νησιά του Ιονίου σχετίζεται με το γεγονός ότι η ίδια θέλει να ηρεμήσει προκειμένου να αποφασίσει τα επόμενα βήματά της. Ο καλός της φίλος, μεγιστάνας της «Oracle» Λάρι Ελισον, είναι ένας από τους ανθρώπους που βρίσκεται συνεχώς κοντά της και έτσι λέγεται πως αποφάσισε να της παραχωρήσει τη θαλαμηγό του ώστε να της παρέχει ένα ησυχαστήριο με όλες φυσικά τις ανέσεις.

 Το «Rising Sun», εξάλλου, έχει χαρακτηριστεί πλωτό ξενοδοχείο όχι 5 αλλά 6 αστέρων, αφού πέρα από το γυμναστήριο και την αίθουσα σινεμά διαθέτει μια τεράστια πισίνα αλλά και γήπεδο μπάσκετ. Φήμες που θέλουν την Οπρα να έπαιζε διπλό με την κολλητή της φίλη στο παρκέ του «Rising Sun» παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, ωστόσο το σίγουρο είναι πως και οι δύο κάπου μεταξύ Κεφαλονιάς και Λευκάδας απόλαυσαν το σπα της θαλαμηγού και φυσικά ολοκλήρωναν κάθε συνεδρία τους με μια βουτιά στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου.”
Back To Top