skip to Main Content
3

Πιστή στο ραντεβού της η «Όμορφη Πόλη» στο Μασπάλι(εικόνες +video)

Όλη η «Όμορφη Πόλη» έδωσε ραντεβού στο Μασπάλι χτες βράδυ. Σε ένα Μασπάλι όπου πλημμύρισε από κόσμο. Τεράστια η προσέλευση πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά. 

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Συλλογος Μαντζαβινάτων Βουνίου «Κουνόπετρα» σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ και συγκεκριμμένα με τον Αντιπρόεδρο της και Αντιδήμαρχο Παλλικής κ. Κατσιβέλη προσκάλεσαν τον διακεκριμμένο Μαέστρο Παναγή Μπαρμπάτη και δυο εκπληκτικές φωνές της χώρας μας την κα Ελένη Δαβου και τον κ. Αντώνη Κορωναίο για μιά συναυλία.
Όπερες, ιταλικές καντσονέτες, τανγκό, τζαζ και φυσικά το δεύτερο πρόγραμμα της συναυλίας περιλάμβανε αποκλεισιτκά Μίκυ Θεοδωράκη. Το έργο του μεγάλου μας μουσικού ταίριαξε απόλυτα στον Ιερό συναυλιακό χώρο, μιάς και το «Μασπάλι» έχει μεγάλη ιστορία ανεκτίμητης αξίας.
Όλο το ΔΣ του Συλλόγου ήταν εκεί και φυσικά και ο Αντιδήμαρχος μας κ. Κατσιβέλης.
Το Ηχοθέαμα είχε κάνει εκπληκτική δουλειά με τον φωτισμό με αποτέλεσμα το όλο σκηνικό στο Μασπάλι να έμοιαζε βγαλμένο από παλιά κινηματογραφική ταινία.
Κάθε χρόνο και καλύτερα.
H βραδιά έκλεισε με το ΔΣ του Συλλόγου να προσφέρει στους καλλιτέχνες ένα καλάθι γεμάτο Ληξούρι, γεμάτο λάδι κρασί και μάντολες. Προϊόντα από Οινοποιούς και παραγωγούς της πόλης μας αντί για την καθιερωμένη ανθοδέσμη, ήταν η καλύτερη κίνηση φιλοξενίας.
Θερμά συγχαρητήρια.
Το βίντεο θα προστεθεί αύριο Δευτέρα.
Χορηγοί οπτικού υλικού:
ΝΗΣΟΙ ΒΑΡΔΙΑΝΟΙ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΞΙ
EMILY’S ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
MEGUSTA SNACK BAR 
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
AURA AKANTHI BEACH – ΠΑΡΑΛΙΑ ΦΥΚΙΑ
Πηγή: lixouri.gr
Back To Top