skip to Main Content
1

Σκηνές απείρου κάλλους σε λεωφορείο – Η έγκυος, ο σεκιουριτάς και ο ψύχραιμος οδηγός [pics]

Έντονος καυγάς σημειώθηκε χθες το βράδυ (10-01-2018) μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη γραμμή 72 στη Θεσσαλονίκη. Μια επιβάτης κατά τη είσοδό της στο λεωφορείο που βρισκόταν σταθμευμένο στο ΙΚΕΑ, άρχισε να τσακώνεται με τον οδηγό για το τι ώρα θα ξεκινήσει.

Ο οδηγός με ήρεμο τρόπο την ενημέρωσε πως το λεωφορείο αναχωρεί σε 10 λεπτά και να περιμένει. Η γυναίκα στο άκουσμα των λεγομένων του οδηγού άρχισε να φωνάζει, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες του λεωφορείου της ζητούσαν να σταματήσει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λογομαχήσει έντονα με έναν εξ αυτών. Χρειάστηκε μάλιστα η παρέμβαση σεκιούριτι που προσπάθησε να κατεβάσει την γυναίκα κάτω από το λεωφορείο με ήρεμο τρόπο.

Στην προσπάθειά του αυτή η ίδια άρχισε να του φωνάζει ακόμα περισσότερο. Μάλιστα άρχισε του επιτίθεται φραστικά με βαριές εκφράσεις.

Να σημειωθεί πως η γυναίκα φώναζε σε όλους πως είναι έγκυος και πως θα αποβάλει διότι ο σεκιούριτι στην προσπάθεια του να την ηρεμήσει την έσπρωξε προς τα έξω. Αυτό επιβεβαίωνε και μία άλλη επιβάτης που έλεγε πως ήταν η γιατρός της.

Για να λήξη το θέμα χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών της ομάδος »Ζ» οι οποίοι προσήγαγαν τελικά τη γυναίκα, καθώς εκείνη την ώρα προσπαθούσε να χτυπήσει τον υπάλληλο σεκιούριτι.

Οι εικόνες από το σημείο του επεισοδίου

Πηγή: thousandnews.gr

Back To Top