skip to Main Content
1

“ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ” : Το τραπέζι των Χριστουγέννων με ντόπια προϊόντα και κρέατα!

Εφέτος σας προτείνουμε ένα παραδοσιακό Κεφαλλονίτικο Χριστουγεννιάτικο γεύμα που πρωταγωνιστής στο τραπέζι σας θα είναι το ντόπιο κατσικάκι !!!

Και όχι ότι και ότι ντόπιο κρέας !!!

Κατσίκια που εκτρέφονται από την οικογένεια ΣΤΑΜΟΥΛΗ και σφάζονται στο σφαγείο τους στο πλέον σύγχρονο  υγειονομικό σφαγείο στα Ιόνια νησιά !!!

Έτσι είστε σίγουροι ότι το κρεατάκι που θα ταΐσετε την οικογένειά σας έχει σωστή διατροφή και επιπλέον τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες υγιεινής για τη σφαγή του! Και αυτό θα το διαπιστώσετε από τη σφραγίδα που υποχρεωτικά βρίσκεται πάνω στο κρέας που θα αγοράσετε..

Η παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη συνταγή για το κατσικάκι το θέλει στο φούρνο με κονσέρβα (ντομάτα πελτέ) , σκορδάκι και μέσα στο ζουμάκι του θα ρίξετε μακαρόνια ή ρύζι.. Σε μια νέα εκδοχή μπορείτε να βάλετε κριθαράκι! Στο καλάθι με τα λαχανικά βρήκα βιολογικά πολύχρωμα καρότα. Πάρτε τα οπωσδήποτε! Μπορείτε να τα χοντροκόψετε μέσα στο ταψί με το κατσικάκι ή και να τα τρίψετε στη σαλάτα. Θα δώσει έναν ιδιαίτερο τόνο στη γεύση.

Για κάθε σας απορία ρωτήστε τους ανθρώπους του κρεοπωλείου, θα σας βοηθήσουν στη σωστή επιλογή!

Βεβαίως στο κρεοπωλείο των αδελφών ΣΤΑΜΟΥΛΗ θα βρείτε και γαλοπούλες και χοιρινά και μοσχαράκια.. Εμείς εφέτος επιμένουμε παραδοσιακά και είναι μια ευκαιρία καθώς έχουμε στη πόρτα μας ντόπια προϊόντα που μπορούν να καλύψουν 100% τις ανάγκες της διατροφής μας..

Αφού λοιπόν επιλέξετε το κρέας που θα πρωταγωνιστήσει στο τραπέζι των Χριστουγέννων , πάμε για τα συνοδευτικά!

Οι μεζέδες..

Ίσως δεν θα ξέρετε ότι το κατάστημα ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ διαθέτει εργαστήριο όπου φτιάχνονται τα λουκάνικα, τα ρολό και άλλα κρεατικά και αλλαντικά.

Για τα μεζεδάκια σας ή για τη παρέα στο τζάκι , διαλέξτε ανάμεσα τις γεύσεις των λουκάνικων και μη παραλείψετε την Κεφαλονίτικη τηγανιά!!!

Για ποιο γκουρμέ καταστάσεις μπορείτε να εμπλουτίσετε το τραπέζι σας και με ένα ρολό είτε γαλοπούλας είτε από χοιρινό ή μοσχάρι..

Τα μπουκαλάκια κάνουν τη..νοστιμιά!

Με βάση την επιλογή σας για κρέας στα ράφια των συσκευασμένων προϊόντων θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μουστάρδες, βαλσάμικο και άγλυκες μαρμελάδες με γεύσεις βατόμουρου, σύκου , σταφίδας για να συνοδεύσουν το κυρίως πιάτο του κρέατος..

Και τα τυριά στο τέλος !

Τα τυροκομικά προϊόντα ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ από το δικό τους τυροκομείο και τη δική τους παραγωγή γάλακτος καλύπτουν τις ανάγκες του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού απόλυτα!

Εφέτος πρωτοτυπήστε και βγάλτε ένα πλατό με «σκληρά» τυριά στο τέλος του γεύματος πριν το γλυκό.

Συνοδέψτε τα με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα αλλά μπορείτε να τα γλυκάνετε και με ντόπιο μέλι!

Η οικογένεια ΣΤΑΜΟΥΛΗ , τα στελέχη και το προσωπικό των επιχειρήσεων , σας εύχονται ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία!

Back To Top