skip to Main Content
1

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ, ΤΑ ΚΗΔΕΙΟΣΗΜΑ & Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Με λύπη μας μεγάλη το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε παρατηρήσει ότι ορισμένοι του επαγγέλματος σας έχουν καταστρατηγήσει την απόφαση μας(705/13 έγγραφο μας) και τα έγγραφα μας(8/16-357/16-84/17)   που αφορούσαν την επικόλληση κηδειοσήμων-νεκροσήμων στις πινακίδες που υπάρχουν για αυτό τον σκοπό, απόφαση που μέχρι πρότινος ακολουθούσατε πολύ πιστά και μάλιστα είχαμε εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες μας και τα συγχαρητήρια μας για την κατανόηση σας και το επίπεδο σας, όμως δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο η απόφαση μας αυτή δεν έχει τηρηθεί και συναντάμε πολύ συχνά και σε μεγάλο βαθμό κολόνες με επικολλημένα κηδειόσημα.Εμείς  είμαστε ανοιχτοί σε οποιοδήποτε διάλογο που να αφορά το θέμα αυτό.

Για να φέρουμε κάποιο αποτέλεσμα θα αναγκάσουμε να ορίσουμε  έναν εργάτη ο οποίος εβδομαδιαίως  θα καθαρίζει από τις κολόνες τα κηδειόσημα  με αποτέλεσμα ίσως να καθαιρεθούν και αυτά που αφορούν κηδείες  και μνημόσυνα που δεν έχουν τελεσθεί και να δημιουργηθούν προβλήματα με τους συγγενείς των θανόντων. Όμως υπεύθυνοι  στην περίπτωση αυτή  θα είστε εσείς γιατί σας  ενημερώνουμε να συμμορφωθείτε για την καλή εικόνα της πόλεως μας.

Εάν θεωρείται ότι οι υπάρχουσες πινακίδες δεν επαρκούν ελάτε να το συζητήσουμε και να βγει κάποιο αποτέλεσμα. Ας φύγουμε επιτέλους από την νοοτροπία του χωριού ,του αγρού και του αγροτικού δρόμου.

Δεν θέλουμε να προβούμε σε νόμιμες διαδικασίες ,δηλαδή καταγγελίες στην αστυνομία για ρύπανση σχετικά με το αντικείμενο που αφόρα την υπηρεσία μας.

Παρακαλούμε σεβαστείτε και συνεργαστείτε με τις αποφάσεις μας που αποβλέπουν στον πολιτισμό της πόλης μας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                        της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου

                                                         και υπεύθυνος του κοιμητηρίου Δραπάνου              

                                                                       ΛΟΥΚΑΣ   ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ                           

Back To Top