skip to Main Content
1

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛ. ΠΑΡΙΣΗ & ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Α. ΜΟΣΧΟΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται από σήμερα ο γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Λαμπρίδης μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, Αλέξη Μοσχονά για να συζητήσουν για τα λιμάνια του νησιού μας.

Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα παραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση και την Βουλευτή του Νομού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αλέξη Μοσχονά, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Σπύρο Γαλιατσάτο, τον Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελο Κεκάτο, την Λιμενάρχη, Παναγιώτα Κολοβού και τον Διοικητή της Ακαδημίας Ναυτικού Ιωάννη Βασιλόπουλο.

Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς καλωσόρισε και τίμησε τον κ. Λαμπρίδη με την πλακέτα του Δήμου Κεφαλονιάς, στη συνέχεια τον ευχαρίστησε για την ουσιαστική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Δήμου και του υπουργείου Ναυτιλίας. Από τη μεριά του ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Μοσχονάς ευχαρίστησε τον κ. Λαμπρίδη για την αποδοχή της πρόσκλησης και του πρόσφερε ένα καλάθι γεμάτο τοπικά προϊόντα και κρασί.

Αύριο το πρωϊ ο κ. Λαμπρίδης θα συναντηθεί με φορείς και εκπροσώπους των τοπικών φορέων των λιμένων και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεφαλονιάς όπου θα έχουν μία μικρή σύσκεψη προκειμένου να συζητηθούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν στα λιμάνια μας.

Back To Top