skip to Main Content
1

Το μυστικό της κόκκινης παραλίας της Κεφαλονιάς που αποτελεί το ελιξήριο ομορφιάς για εκατοντάδες γυναίκες χωρίς κανένα κόστος!

Αν ρωτήσεις 100 ανθρώπους για τις παραλίες της Κεφαλονιάς, οι 90 θα σου πουν για τον Μύρτο (με τα υπέροχα νερά), τους Πετανούς και τον Πλατύ Γιαλό.

Οι 10 πιο ψαγμένοι (κυρίως γυναίκες) θα σου πουν με μια φωνή «Ξι». Η κόκκινη παραλία της Κεφαλονιάς, που βρίσκεται στο Ληξούρι, είναι αυτή με την οποία είναι ερωτευμένες όλες οι γυναίκες.

Γιατί; Όχι, δεν είναι το κόκκινο χρώμα της άμμου, που κάνει στη συγκεκριμένη παραλία ξεχωριστή. Είναι ο γκρίζος άργιλος της περιοχής που προσφέρει στις γυναίκες μια φυσική και δωρεάν θεραπεία spa, καθώς η άμμος βοηθάει στον καθαρισμό και τη σύσφιξη του δέρματος.

Δεν είναι υπερβολή ότι οι μισές και παραπάνω γυναίκες που βρίσκονται στην παραλία, βάζουν στο πρόσωπο τους τη συγκεκριμένη… μάσκα, την οποία ερωτεύονται με… την πρώτη ματιά.

Αν λοιπόν είστε Κεφαλονιά και η καλή σας, σας πρήζει να πηγαίνετε κάθε μέρα στο «Ξι», ξέρετε ποια είναι η αιτία. Παρόλα αυτά, ακόμα και αν εσείς προτιμάτε να πάτε στον Μύρτο και να απολαύσετε τα καταγάλανα νερά του, ή σε κάποια άλλη από τις δεκάδες παραλίες της Κεφαλονιάς, μην της χαλάσετε το χατίρι.

Το «Ξι» δεν θα σας απογοητεύσει. Μπορεί να έχει λίγο περισσότερο κόσμο απ’ όσο αντέχετε όμως η ομορφιά του τοπίου και τα υπέροχα νερά θα σας αποζημιώσουν και με το παραπάνω. Το «Ξι» έχει όλες τις προδιαγραφές για να μπει στο Top 10 των πιο ξεχωριστών παραλιών της Κεφαλονιάς. Αν δεν το πιστεύετε δείτε και μόνοι σας…

travelstyle.gr

Back To Top