skip to Main Content
3

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά – Προβλέπονται ανακοινώσεις

Δείτε το πρόγραμμα του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος θα επισκεφτεί την Κεφαλονιά ανήμερα του Αγίου Γερασίμου.

Για λίγες ώρες θα επισκεφτεί την Κεφαλονιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 20 Οκτωβρίου, ανήμερα της γιορτής του προστάτη του νησιού, Αγίου Γερασίμου.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θα έρθει από το αεροδρόμιο απευθείας στον Άγιο Γεράσιμο, όπου θα παρακολουθήσει τόσο την λειτουργία όσο και τη λιτανεία του σκηνώματος.

Στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Δημαρχιακό Μέγαρο όπου θα έχει εθιμοτυπική συνάντηση με τον δήμαρχο της Κεφαλονιάς και υπηρεσιακούς παράγοντες ενώ στη 1μ.μ. θα επισκεφτεί τα γραφεία της ΝΟΔΕ, στην οδό Ριζοσπαστών 22, στο Αργοστόλι.

Αυτά αποκάλυψε η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννα Κουλουμπή, μιλώντας στον Σάκη Βούτο και τον Ionian Galaxy, η οποία μάλιστα υποσχέθηκε «εκπλήξεις» στη συνάντηση της ΝΟΔΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η ΝΔ στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η οποία, όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι η Ρόδη Κράτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον κ. Μητσοτάκη θα συνοδεύουν: ο Λευτέρης Αυγενάκης, Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο Βασίλης Οικονόμου, τομεάρχης υγείας του κόμματος και ο Στέλιος Κονταδάκης, Γραμματέας Οργανωτικού.

Αντιδράσεις από την ΝΟΔΕ της Κέρκυρας στην υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει το aftodioikisi.gr, στην Κέρκυρα η τοπική ΝΟΔΕ αντιδρά και μάλιστα σε κλειστή συνεδρίασή της την περασμένη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου έλαβε ομόφωνη απόφαση κρατώντας αποστάσεις από την επιλογή της Πειραιώς και δείχνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, την προτίμησή της στον πρώην περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου, ο οποίος συναντήθηκε πρόσφατα με τον πρόεδρο της ΝΔ.
Συγκεκριμένα, στην απόφασή της που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει ήδη σταλεί και στην Πειραιώς η ΝΕ Κέρκυρας της ΝΔ αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι:
-Προκειμένου για την επιλογή των αιρετών της περιοχής, θα πρέπει να ερωτηθεί.
-Ο υποψήφιος θα πρέπει να ζει στην Κέρκυρα, όπου κατοικεί το 52% του συνολικού πληθυσμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Υπενθυμίζεται ότι η Κράτσα κατάγεται από την Ζάκυνθο, και δεν κατοικεί στο νησί.
-Ο υποψήφιος θα πρέπει είναι αναγνωρίσιμος και να είναι αποδεκτός στην τοπική κοινωνία.
-Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει προηγούμενη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και σημαντική πολιτική διαδρομή.
Πηγή: kefalonitikanea.gr
Back To Top