skip to Main Content
1

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΚΕΦΙ, ΧΟΡΟ, ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΚΡΑΣΙ & ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ

Με πολύ κέφι, χορό, σουβλάκια, κρασί, ρυζόγαλα και αποκριάτικη διάθεση εορτάσθηκε το έθιμο της Τσικνοπέμπτης φέτος στην κεντρική Πλατεία Βαλλιάνου.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην πλατεία Βαλλιάνου για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις που είχε ετοιμάσει η ΚΕΔΗΚΕ στα πλαίσια του Κεφαλονίτικου Καρναβαλιού για το 2018 και να δοκιμάσει τα λαχταριστά σουβλάκια που επιμελήθηκε η ΚΕΔΗΚΕ και ο Δήμος Κεφαλονιάς προσφορά των κρεοπωλών του νησιού μας, τα υπέροχα ρυζόγαλα αλλά και το άφθονο ντόπιο κρασί.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης που πρωτοστάτησε στην εκδήλωση καλωσόρισε τον κόσμο που βρέθηκε στην πλατεία Αργοστολίου και παρουσίασε το πρόγραμμα της βραδιάς, μαζί του και το μέλος της ΚΕΔΗΚΕ, Μαρία Κουνάδη.

Η βραδιά περιλάμβανε πολύ χορό από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Ο Βάλσαμος”, από τα Βαλσαμάτα, τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Αίνος από τα Βλαχάτα και το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Αργοστολίου όπου παρουσίασαν παραδοσιακούς Κεφαλονίτικους χορούς, όπως το Διβαράτικο, τη Ρόϊδω, τις Βλαχοπούλες, τον Μπάλλο αλλά και το  κλασσικό αποκριάτικο Γαϊτανάκι και τις Καντρίλιες εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Και του χρόνου!

Back To Top