skip to Main Content
2

ΒΡΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΗΡΩΙΝΗ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ-ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ 2.400 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

Κατασχέθηκαν επιπλέον (1.597) γραμμάρια ηρωίνης και μία (1) ζυγαριά ακριβείας

Συνολικά, μέχρι στιγμής έχει κατασχεθεί ποσότητα ηρωίνης βάρους (2.402) γραμμαρίων περίπου, ένα αυτοκίνητο καθώς και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα

Συμπληρωματική δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας σε βάρος των μελών της εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην συστηματική διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης στην Κέρκυρα.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24.03.2017, για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, είχαν συλληφθεί πέντε (5) από τα μέλη της, με κεντρικό ρόλο στην  λειτουργία της και συγκεκριμένα, τρεις (3) υπήκοοι Αλβανίας 28,21 και 51 ετών καθώς και δύο (2) ημεδαποί (38) και (57) ετών. (Σχετικό το  από 25.03.2018  Δελτίο Τύπου).

Ειδικότερα κατά την εξέλιξη της αστυνομικής διερεύνησης της υπόθεσης, χθες (Δευτέρα  26.03.2018) το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «VAMMA», εντόπισαν στην περιοχή του Κάβου Λευκίμμης, κρυμμένα σε υπαίθρια έκταση, δοχεία που περιείχαν συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους (1.597) γραμμαρίων καθώς και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά.

Συνολικά η ποσότητα ηρωίνης που κατασχέθηκε στην κατοχή των μελών της  εγκληματικής οργάνωσης είναι (2.402,07) γραμμάρια.

Η προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.

Οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στον κ. Ανακριτή Κέρκυρας.

 

Back To Top